Jeffrey Spender kérdése:
Milyen lenne a hétköznapi életünk, ha Kelet-Közép-Európa orosz befolyás alá kerülne?
Figyelt kérdés
2017. aug. 27. 14:30
1/14 anonim válasza:
Kerülne? Már most az alatt van jelentős része, köztük Magyarország is.
2/14 anonim válasza:
Csökkenne a bűnözés, mert nem kellene a bűnözőket védeni mindenáron. Megszűnnének az idióta EU-s szabályozások, ezáltal feltámadna a mezőgazdaság. Visszatérne a szólás- és sajtószabadság. Egyetlen hátrány, hogy megint oroszul kellene tanulni az iskolákban.
3/14 anonim válasza:
Remek. Mint a régi szép időkben.
4/14 anonim válasza:
"Egyetlen hátrány, hogy megint oroszul kellene tanulni az iskolákban."
Az nem lenne hátrány. Most minden kis pecs angolul tanul, meg is nézheted milyen semmirevaló ember lett belőlük.
6/14 anonim válasza:
"Visszatérne a szólás- és sajtószabadság". He- he, ekkora poénra nem is számítottam a politika kategóriában...
7/14 anonim válasza:
Főtámadnaja mezőgazdasság aszt megin erős ország lennínk, me mindenki megkapáná a kertyit meg wartbúgot szerőne mint a régi szép időkbe!!!
8/14 anonim válasza:
#2: "Egyetlen hátrány, hogy megint oroszul kellene tanulni az iskolákban." Azért lenne még néhány hátrány, persze neked, nincs értelme ezt magyarázni...
9/14 anonim válasza:
Szerintem sincs túl sok értelme, mert kb. azon a szellemi szinten van, amit én is próbáltam bemutatni. :D
10/14 anonim válasza:
Ha az "orosz befolyás" alatt a gazdasági kapcsolatokat is beleértjük akkor:
-a demokrácia maradékának felszámolása
-gazdasági összeomlás
-óriási kivándorlás
-ezek eredményeképpen pedig forradalom, esetleg polgárháború.
A hétköznapok szerintem a polgárháború előtti Ukrajnához hasonlítanának, aztán a mostani Ukrajnához a gazdasági összeomlás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!