Franciaországban vagy Oroszországban jobbak a nők helyzete?
Utolsó, neked hiányzik egy kerék.
Hol beszéltem én itt dzsihádról?
A csecsen terrortámadás is terrortámadás. Erős a fogalmi zavar. Bár azt sem értem, hogy a nők helyzetéhez hogy kapcsolódik a terrortámadás, de igen, őket is érinti a terrorizmus, de azért még mindig nem a terrortámadás az elsődleges halálok és a bombák meg az egyéb eszközök nem kifejezetten nőket támadnak, de hát igen.
Logika, csak annyi hiányzik
Tessék, itt fel van sorolva néhány jelentősebb.
Te tényleg nem érted....
Én NEM beszéltem dzsihádról, sem ISIS-ről, sem semmi ilyesmiről.
Én TERRORTÁMADÁSOKRÓL beszéltem.
Ami akkor is, ha fekete özvegyek követik el, akik a csecsen szabadság miatt ölnek több tucat vagy több száz civilt, meg akkor is, ha ISIS katonák/szimpatizánsok vallási fanatizmusból.
A kérdés szempontból egyébként is teljesen lényegtelen, hogy mi vagy miért követi el, emberek hallnak meg.
Egyébként meg igen, még mindig ott tartunk, hogy a nők halálozásának vagy bármilyen negatív megkülönböztetésének fő oka nem a terrorizmus.
Illetve, hogy Oroszországban sokkal több muszlim él, tehát ha azt mondod, hogy a muszlimok nem becsülik meg a nőket, akkor is azt mondod, hogy Oroszország.
Na de mindegy igazából, csak egy kicsit rá akartam világítani, hogy akik ilyeneket írnak mennyire nem értenek a témához és nem logikusak.
#propaganda
Le lehet pontozni, attól még nem lesz igazatok.
Válaszolni nem tudtok, mert fogalmatok sincs az egészről.
Elképzelem, ahogy nyomkodjátok a dislike gombot, amikor szembejön az igazság :D
10-es
A gyilkosságnak semmi köze a női jogokhoz,férfiak is ugyanúgy lehetnek áldozatok.
Oroszországban 10 évvel kevesebb a várható élettartam a nőknél.
Oroszország egyike az Európa Tanács 47 tagállama közül azon négy országnak, amelyek nem írták alá és nem is ratifikálták a nők elleni és a családon belüli erőszak megelőzését és megfékezését célzó Isztambuli Egyezményt. Franciaország aláírta és ratifikálta is.
Az orosz törvényhozás januárban elfogadta a családon belüli erőszak büntethetőségét enyhítő törvénymódosítást. 380 szavazattal 3 ellenében elfogadott módosítás értelmében az először előforduló családon belüli bántalmazás szabálysértéssé minősül, ha a bántalmazás nem okoz komoly testi sérülést. Az orosz belügyminisztérium hivatalos statisztikái szerint Oroszországban az erőszakos bűncselekmények 40 százalékát családon belül követik el. 2013-ban mintegy 9000 nő vesztette életét családon belüli erőszak következtében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!