Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A muzulmán migránsok erőszakosak?

A muzulmán migránsok erőszakosak?

Figyelt kérdés

2017. júl. 27. 09:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
86%

őő ez a hitetlenkedés komoly?

Voltam már keleten arabok lakta országban, nyílván nem szíriában és afganisztánban, de voltam keleten és láttam hogy élnek, és mi a mentalitásuk

Volt egy ismerősöm aki katonaként szolgált Afganisztánban és ő is mesélt ezekről, nyilván ő többet látott mint én.

Amúgy ha bármelyik katonai riportot, vagy sima videóriportot megnézel valami közelkeleti országból, akkor látni fogod, hogy miként élnek azok az emberek. Nem azért erőszakosak mert rosszindulatúak lennének, vagy a "vérük miatt", hanem nekik ez természetes, mert ilyen környezetben nőnek fel. Gondolj a Saria törvénykezésre, vagy arra, hogy még egy fejlett országnak számító Emirátusokban is olyan szabályok vannak, hogy egy nő nem vezethet autót egyedül meg ilyenek. Ahol ilyen törvéynek vannak szerinted milyen az emberek gondolkodása?

Ott biztosan elvannak egymás közt, de ha ide jönnek akkor az ellentétek miatt azonnal kirobbannak az összetűzések. Ezért van az, hogy odamegy az arab letaperolni a strandon a csajt, mert neki ez természetes és jogosnak érzi a felháborodását ha a csajok esetleg felpofozzák. Ha ilyet tesznek egy arab csávóval az eredeti országukba, konkrétan meg is ölhetné a nőt, mert nem büntetnék meg érte. Ha megcsalja az arabot az asszonya megölheti nem büntetik érte.

Szerinted ha ezek ide jönnek mennyire fog tudni beilleszkedni? Ezért kérdezen én, hogy most mi ez a hitetlenkedés a részedről.

2017. júl. 27. 14:56
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Na mesélj, milyen sora van? De csak akkor ha ott voltál vagy beszéltél személyesen velük.
2017. júl. 27. 14:56
 23/27 anonim ***** válasza:
36%

Afganisztánban évtizedek óta háború van. Te az ottani helyzet alapján általánosítasz az összes muszlim országra. Ha ott úgy van, akkor biztos az összes többi országban is. Gratulálok :)

Mindenhol vannak ilyen esetek. Az EU felmérést készített a nők elleni erőszakról. Ez például a Magyarországi helyzet:

-Magyarországon több, mint 35 ezer lányt ér szexuális erőszak 15 éves kora előtt.

-Magyarországon jelenleg közel kétmillió nő él, aki 75 éves kora előtt valamikor élt súlyos lelki erőszakot használó partnerrel párkapcsolatban, élete során közel 800 ezer nőt ért ezen kívül testi, és közel 300 ezret szexuális erőszak is.

-Magyarországon jelenleg több, mint 200 ezer nő él olyan olyan párkapcsolatban, amelyben fizikai és/vagy szexuális erőszak áldozatává teszi a partnere.

2017. júl. 27. 15:03
 24/27 anonim ***** válasza:
61%
Na mondom ugye erről beszéltem . Vanaki arra teszi fel az életét hogy azt bizonygassa a magyar a legalja mindennek.
2017. júl. 27. 15:49
 25/27 anonim ***** válasza:
58%
És ez teszi boldoggá
2017. júl. 27. 15:50
 26/27 anonim ***** válasza:
38%

"Na mondom ugye erről beszéltem . Vanaki arra teszi fel az életét hogy azt bizonygassa a magyar a legalja mindennek"

Te beteg vagy :) Ha leírom hogy mi a helyzet Magyarországon azzal nem azt mondom hogy a magyar ember a legalja te szerencsétlen. Csak végletekben tudsz gondolkodni? Mellesleg ez az Eu felmérése, nem csak ilyen "hallottam valahol" baromságok amikkel ti jöttök.

2017. júl. 27. 19:46
 27/27 anonim ***** válasza:

Nevelés kérdése.

Nem a vallásuk miatt erőszakosak közöttük egyesek, mert pl. az arab országokban szívesen látnak turistákat a világ minden pontjáról.

A szélsőségesek alapján nem lehet a vallást megítélni.

Mert ha az iszlám tényleg egy ilyen terrorista vallás lenne, akkor a Balkánon annyi terrortámadás lenne (az albán és bosnyák lakosság miatt, akik többnyire muzulmánok).

2017. júl. 29. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!