Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogy kaphatott Elena Ceausescu...

Hogy kaphatott Elena Ceausescu díszdoktori címet több egyetemen, mikor semmilyen végzettsége nem volt?

Figyelt kérdés
Állítólag a polimerkutatásban elért "eredményei" miatt kapta, és egy disszertációt is neki tulajdonítottak, amit valójában román tudósok írtak meg helyette. Elvileg bármilyen kitüntetést/címet kap egy tudós az eredményeiért, elő is kell adnia a témáját, és a bizottság kérdéseket is tesz fel neki. Viszont Elena Ceausescu összesen 4 elemit járt ki, amíg ki nem bukott az iskolából, írni-olvasni is alig tudott, és semmilyen kémiatudása nem volt (viccet is csináltak belőle, hogy cokettő-nek (codoi-nak)mondta a szén-dioxidot), tehát egyből kiderült volna a csalás, mert leszerepelt volna a bizottság előtt. Ezért nem értem, hogy hogyan választhatták díszdoktorrá az adott egyetemek.

2017. júl. 26. 00:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem elég baj, hogy egy tudományos fokozatot eredmények nélkül kaphat valaki."

A díszdoktori cím NEM tudományos fokozat! Ez csak egy DÍSZtitulus, egy ajándék. Semmit sem tudsz vele csinálni, és sehol nem ismerik ezt el igazi tudományos fokozatnak.

2017. júl. 26. 09:38
 12/17 hollófernyiges ***** válasza:
79%
Ezt egy olyan országban kérdezed, ahol Torgyán József meg Kubatov Gábor a Fradi elnöke lehet?
2017. júl. 26. 10:41
 13/17 A kérdező kommentje:

"A díszdoktori cím NEM tudományos fokozat! Ez csak egy DÍSZtitulus, egy ajándék. Semmit sem tudsz vele csinálni, és sehol nem ismerik ezt el igazi tudományos fokozatnak."

Ezért is helytelenítem a díszdoktori címet ebben a formában. Mert egy jelképes tudományos címet kap valaki seggnyalásból.

2017. júl. 26. 11:03
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

3 ok miatt:

1.már benne van a nevében,hogy DISZ.Még köcsög Pityu is kaphatna.

2.Egy diktatúrában az uralkodó akármit megtehet a saját országában.

3.A Ceausescu házaspár eléggé nagyképűek voltak,a fővárosban saját szobrokat épitettek magukról,és a parlamentet is marha nagyra épitették.Nem is csodálom,hogy népe forradalmat kiáltott ellenük.

2017. júl. 26. 13:32
 15/17 anonim ***** válasza:

"A Román Akadémia elnöke. Az államelnök első helyettese. Elenát több nyugati egyetem díszdoktorrá avatta a polimerkutatásokban elért „eredményeiért”."

-Az AKDÉMIA ELNÖKE, szerintem ennél a beosztásnál kezdődik a vérlázítás (codoi :'D)

2017. aug. 17. 06:40
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagyok, hogy a számára végzetes hadbírósági processzuson, ha az életben maradásához azt a feltételt szabták volna, hogy írjon le egy egyszerü kémiei reakciót (pl. kénsavba cinket dobunk) ...akkor mit tudott volna hadoválni? Akkor is azt kárálta volna. hogy "Anyátok voltam!" Mert ezt hajtogatta a vén varnyu, ahogy a hülye férje vagy 200x elmondta egy órán belül, hogy "Csak a Nagy Nemzetgyülés, és a munkások ítélõszéke elött akarok beszélni!" (A Nagy nemzetgyülést akkor már feloszlatták)
2017. szept. 18. 08:59
 17/17 anonim ***** válasza:
RIP Dr. St. Elena...
febr. 6. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!