Hogy kaphatott Elena Ceausescu díszdoktori címet több egyetemen, mikor semmilyen végzettsége nem volt?
"Szerintem elég baj, hogy egy tudományos fokozatot eredmények nélkül kaphat valaki."
A díszdoktori cím NEM tudományos fokozat! Ez csak egy DÍSZtitulus, egy ajándék. Semmit sem tudsz vele csinálni, és sehol nem ismerik ezt el igazi tudományos fokozatnak.
"A díszdoktori cím NEM tudományos fokozat! Ez csak egy DÍSZtitulus, egy ajándék. Semmit sem tudsz vele csinálni, és sehol nem ismerik ezt el igazi tudományos fokozatnak."
Ezért is helytelenítem a díszdoktori címet ebben a formában. Mert egy jelképes tudományos címet kap valaki seggnyalásból.
3 ok miatt:
1.már benne van a nevében,hogy DISZ.Még köcsög Pityu is kaphatna.
2.Egy diktatúrában az uralkodó akármit megtehet a saját országában.
3.A Ceausescu házaspár eléggé nagyképűek voltak,a fővárosban saját szobrokat épitettek magukról,és a parlamentet is marha nagyra épitették.Nem is csodálom,hogy népe forradalmat kiáltott ellenük.
"A Román Akadémia elnöke. Az államelnök első helyettese. Elenát több nyugati egyetem díszdoktorrá avatta a polimerkutatásokban elért „eredményeiért”."
-Az AKDÉMIA ELNÖKE, szerintem ennél a beosztásnál kezdődik a vérlázítás (codoi :'D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!