Hogy kaphatott Elena Ceausescu díszdoktori címet több
egyetemen, mikor semmilyen végzettsége nem volt?
Figyelt kérdés
Állítólag a polimerkutatásban elért "eredményei" miatt kapta, és egy disszertációt is neki tulajdonítottak, amit valójában román tudósok írtak meg helyette. Elvileg bármilyen kitüntetést/címet kap egy tudós az eredményeiért, elő is kell adnia a témáját, és a bizottság kérdéseket is tesz fel neki. Viszont Elena Ceausescu összesen 4 elemit járt ki, amíg ki nem bukott az iskolából, írni-olvasni is alig tudott, és semmilyen kémiatudása nem volt (viccet is csináltak belőle, hogy cokettő-nek (codoi-nak)mondta a szén-dioxidot), tehát egyből kiderült volna a csalás, mert leszerepelt volna a bizottság előtt. Ezért nem értem, hogy hogyan választhatták díszdoktorrá az adott egyetemek.
"Szerintem elég baj, hogy egy tudományos fokozatot eredmények nélkül kaphat valaki."
A díszdoktori cím NEM tudományos fokozat! Ez csak egy DÍSZtitulus, egy ajándék. Semmit sem tudsz vele csinálni, és sehol nem ismerik ezt el igazi tudományos fokozatnak.
2017. júl. 26. 09:38
12/17 hollófernyiges válasza:
Ezt egy olyan országban kérdezed, ahol Torgyán József meg Kubatov Gábor a Fradi elnöke lehet?
2017. júl. 26. 10:41
13/17 A kérdező kommentje:
"A díszdoktori cím NEM tudományos fokozat! Ez csak egy DÍSZtitulus, egy ajándék. Semmit sem tudsz vele csinálni, és sehol nem ismerik ezt el igazi tudományos fokozatnak."
Ezért is helytelenítem a díszdoktori címet ebben a formában. Mert egy jelképes tudományos címet kap valaki seggnyalásból.
2017. júl. 26. 11:03
14/17 anonim válasza:
3 ok miatt:
1.már benne van a nevében,hogy DISZ.Még köcsög Pityu is kaphatna.
2.Egy diktatúrában az uralkodó akármit megtehet a saját országában.
3.A Ceausescu házaspár eléggé nagyképűek voltak,a fővárosban saját szobrokat épitettek magukról,és a parlamentet is marha nagyra épitették.Nem is csodálom,hogy népe forradalmat kiáltott ellenük.
2017. júl. 26. 13:32
15/17 anonim válasza:
"A Román Akadémia elnöke. Az államelnök első helyettese. Elenát több nyugati egyetem díszdoktorrá avatta a polimerkutatásokban elért „eredményeiért”."
-Az AKDÉMIA ELNÖKE, szerintem ennél a beosztásnál kezdődik a vérlázítás (codoi :'D)
2017. aug. 17. 06:40
16/17 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy a számára végzetes hadbírósági processzuson, ha az életben maradásához azt a feltételt szabták volna, hogy írjon le egy egyszerü kémiei reakciót (pl. kénsavba cinket dobunk) ...akkor mit tudott volna hadoválni? Akkor is azt kárálta volna. hogy "Anyátok voltam!" Mert ezt hajtogatta a vén varnyu, ahogy a hülye férje vagy 200x elmondta egy órán belül, hogy "Csak a Nagy Nemzetgyülés, és a munkások ítélõszéke elött akarok beszélni!" (A Nagy nemzetgyülést akkor már feloszlatták)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!