Örülsz hogy Európában Magyarországon van a legnagyobb nemzeti radikális párt?
"Én arra leszek majd kiváncsi, hogy ha majd minden ország kormánya kompromisszumképtelen emberekből fog állni, akkor Európa hogyan fog tudni fellépni az USA és Kína ellen."
Éljen az USA és Kína! Bárcsak megszállnának minket, végetérnének az itteni lázadozások.
"Éljen az USA és Kína! Bárcsak megszállnának minket, végetérnének az itteni lázadozások."
Téged akasszanak fel legelsőnek!
nem olvasom el az előzményeket,mert csak felhúzom magam..
szóval lehet nálunk a legnagyobb,de nem itt a legerősebb..
Idén, a finneknél, a radikális párt -ep választásokra azthiszem- néger ellenes dalt írt,és adott elő.
na,az már szélsőséges..!
ami itthon van,amit ti mocskoltok,az minden,csak nem gyilkos meg náci meg fasiszta párt..
igazéból egy párt mellett sem szimpatizálok,mert nem látom sajnos értelmét,de azt még én is látom,hogy a Jobbik,meg a Magyar gárda,nem az,akiknek mocskolják,előadják őket..
lehet lepontozni,mindig ilyeneknél húznak le,hozzászoktam!:)
"Éljen az USA és Kína! Bárcsak megszállnának minket, végetérnének az itteni lázadozások."
Anyucikádat szállják meg. Meg a Lungo Drom és az OCÖ összes képviseltje.
Aki olyat ír: hogy szégyelli, és ég a pofája miatta, attól kérdezem, hogy nem szégyen-e az, ha az EU felé meghamisítjuk a költségvetési adatokat, hazugsággal nyerünk választást, és még utána is végig hazudjuk az esetleges lebukásból keveredő balhét (öszödi beszéd). Vagy nem szégyen-e Közép-Európa éllovas országát sereghajtóvá degradálni. Nem szégyen-e ha a rendőrség véresen szétveri a kormány ellen békésen tüntetőket, de képtelenek szembeszállni a vidéken (és most már a nagyvárosokban is) eluralkodó mértéktelen bűnözéssel. Nem szégyen-e, ha éjjel-nappal fasiszta-veszélyt kiálltunk, és azzal tesszük tönkre hazánk hírnevét, hogy elhitetjük a világgal, nálunk élnek a világ legnagyobb nácijai, miközben másfelől nézve mi vagyunk a világ legtoleránsabb országa?
Nem szégyen-e, ha a rendőrfőkapitány hamisított videót bemutatva próbál leleplezni állítólagos terroristákat, miközben konkrét vádak a mai napig nincsenek?
Nem szégyen-e, ha a főváros tömegközlekedési vállalata a kormánypárt politikusainak kifizetőhelyeként működik, miközben a jegyárak az egekig érnek, de a járművek koszosak, büdösek, és életveszélyesek?
Szerintem nem a Jobbik hozott ránk szégyent, hanem az MSZP. Ha most rajtunk röhögnek Európa-szerte, akkor azt az MSZP-nek köszönhetjük, és 8 éves országrabló kormányzásuknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!