Ugye, először definiáljuk, mi az a "szélsőjobb". Az én értelmezésemben szélsőjobb a politikailag és jogfelfogás tekintetében ultrabalos, kollektivizáló, ugyanakkor ideológiailag ultranacionális, a másságot és ellenvéleményt etnikai alapon nem tűrő pártok, és személyek "szélsőjobbosok". Ez alapján én azt mondanám, hogy a keményvonalas muszlim országokban, pl Iránban a legrosszabb a helyzet.
2010. máj. 22. 17:17
3/19 anonim válasza:
Irán bonyolult egy helyzet, ott teokrácia van, tehát muszlim lehet csak az ember, a többi haljon meg. Olyan, hogy iráni nép, nincs, csak arab nép. vallási alapú az egész.
2010. máj. 22. 17:28
4/19 anonim válasza:
A teokrácia nem zárja ki a szélsőjobbot szerintem. Amúgy pl világviszonylatban nálunk is erősnek számít.
2010. máj. 22. 17:29
5/19 anonim válasza:
Ha azt vesszük szélsőjobbnak amit a 17:17 írt akkor Izrael
Európában úgy kimondottan szélsőjobbos ország nincs kivéve Szlovákiát.
2010. máj. 22. 17:43
6/19 anonim válasza:
Ezt gondold át még egyszer, hadserehtízszerező barátom :)
2010. máj. 22. 17:45
7/19 anonim válasza:
"Ha azt vesszük szélsőjobbnak amit a 17:17 írt akkor Izrael
Európában úgy kimondottan szélsőjobbos ország nincs kivéve Szlovákiát."
Két ekkora baromságot...
2010. máj. 22. 17:49
8/19 anonim válasza:
Észak-Koreában. Attól, hogy látszólag kommunista a rendszer, valójában szélsőjobboldali.
2010. máj. 22. 19:29
9/19 anonim válasza:
afrikai oszágok.
pl. ott 37 országban életfogytiglan jár azért ha homokos vagy.
2010. máj. 22. 19:42
10/19 anonim válasza:
Oroszország? Eléggé szélsőjobbos kormányuk van szerintem, bár náluk bevált. Ez nem azt jelenti, hogy máshol beválhat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!