Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok Drábik János...

Mit gondoltok Drábik János felvetéséről?

Figyelt kérdés

Drábik János szerint az Európai Unió 1973-ban kötött szerződést a Arab Ligával, hogy muszlimokat telepít le és most a saját programját hajtja csak végre...

https://www.youtube.com/watch?v=qj_KWZoO-cQ

9:30-tól mondja Drábik.

Mennyire valós ez?

2017. júl. 19. 07:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%
Drábik midig is marhaságokat mond.
2017. júl. 19. 07:49
 2/14 anonim ***** válasza:
46%

Drábik :-DD De rég hallottam róla, azt hittem feladta a néphülyítést.

Kérdező, kezdjük ott, hogy az EU '93-ban jött létre. Hogy köthetett volna bármilyen szerződést '73-ban?

2017. júl. 19. 08:04
 3/14 anonim ***** válasza:
58%

Áhh, ez még a középkorban, 1096-ban kezdődött, amikor a mainzi pogromot túlélő zsidók szövetséget kötöttek a Sátánnal, aki megmutatta nekik, hogyan lehet erős agyhullámokat küldeni az űrbe és a zsidók ezzel a Földre hívták a Kraken-űrhajót, amin a fenséges, ám megátalkodott Krs'ghihzaa uralkodott és a túlélő zsidók örök hűséget fogadtak neki, hogy kiirtják a keresztényeket, de várni kell 2015-ig, mert csak akkor jönnek majd az arabok észak felé, amit Krs'ghihzaa és Sátán nagyon jól tudtak és mondták a zsidóknak, hogy várjanak, ezért megalapították a szabadkőműves Bildelberg-Illuminátii-Szkullbónsz Nagypáholyt. Azóta pedig katedrálisokat építettek szerte Európában a keresztényeknek, önmagukat kőműveseknek álcázva (innen a szabadkőműves név!!!), hogy amikor jönnek az arabok, akkor annál élvezetesebb legyen majd őket lerombolni!

Drábik meg egy szenzációhajhász elmebeteg, aki a hozzád hasonló szerencsétlenekből él.

2017. júl. 19. 08:11
 4/14 anonim ***** válasza:
68%
Drábik Jánosról nem gondolok semmit. Azokról viszont igen, akik képesek drága idejüket erre fecsérelni.
2017. júl. 19. 08:25
 5/14 anonim ***** válasza:
53%
Hát, én eddig csak hallottam Drábikról, de nem tudtam ki ő, ezért végignéztem ezt a kis videót. Kár volt. Sajnálom ezt a több, mint húsz percet, amit rászántam az életemből. Nagyon fog a végén hiányozni...
2017. júl. 19. 16:41
 6/14 anonim ***** válasza:
53%

dr. Drábik a "Szabad Európa" rádió műsorvezetője volt. 25-30 éve amikor hallgattad, akkor jó volt ?

Intelligens, jogász. Minden ismeretét könyvekből szerzi. Minden amit mond, annak valóságalapja van !

2017. júl. 19. 17:12
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
#6: Sok olyan újságíró, tévés, rádiós, "szakértő", stb, van, akinek egy- egy ciķkével, véleményével egyetértek, de egy olyan sincs, akitől fenntartás nélkúl elfogadok mindent, mondván, hogy " mindennek valóságalapja van, amit mond".
2017. júl. 19. 18:10
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
Olyanok meg szintén vannak, akiket mondjuk, évtizedekkel ezelőtt komolyan tudtam venni, ma meg kis túlzással csak röhögni tudok rajtuk. Ez van.
2017. júl. 19. 18:14
 9/14 anonim ***** válasza:
44%

Drábik előadásait hallgatni öngyilkosság. Miért?

Előadja az agyrémeit, de megoldást nem ajánl. Az égvilágon semmi előnyöd sem származik abból, ha elhiszed a marhaságait (ebből él), de ha unatkozol zsibaszthatod az agyadat nézeteivel. Bocs.

2017. júl. 19. 18:37
 10/14 anonim ***** válasza:
44%

Drábiknak eddig egyetlen állítását se sikerült hitelesen cáfolni, mert hatalmas forrásanyaggal dolgozik, és mindig megnevezi a forrásait.

A helyzet az, hogy a Kalergi terv már majdnem 100 éves, és folyamatosan hajtják végre.

Kalergi ezt a tervét Einsteinnel meg Sigmund Freuddal együtt dolgozta ki.

A lényege, hogy Európa kevert fajú népességből kell hogy álljon, és a zsidók alkossák az arisztokráciáját.

Aztán létrehoztak egy díjjat, a Charlemagne díjjat, amit elsőnek Kalergi kapott, később azok a politikusok, akik elősegítették a tervet.

Köztük Merkel és Sarkozy...

2017. júl. 20. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!