Miért nem tudják elfogadni a szlovákok, hogy az országukat tőlünk szerezték?
Ott vannak a magyar helységnekevk, próbálják eltűntetni őket, magyarország nélküli térképpel heccelnek, meghamisítják a szlovák törikönyveket, hogy a "nyelvtörvényről" ne is beszéljek. Ott van az a rengeteg magyar is akiket nem tudnak letagadni, közben úgy viselkednek, mintha százezer éve őslakosok lennének.
Miért jó ez nekik? Nem hiszem, hogy mi ártottunk volna nekik bármit is, vagy szlovákot vernének Magyarországon, cserébe úton-útfélen belénk rúgnak. (az impotens politikusokat inkább hagyjuk)
Nem kell, miért kéne?
Csak válaszolt arra a kérdésedre, hogy mi van náluk.
14:43 Nem konkrétan neki válaszoltam, csak kérdezem, hoyg ezt nekem személyesen el kell tűnöm, hogyha Szlovákiába megyek attól kell félnem, hol támadnak rám ha magyarul megszólalok? Szóval azért oda lehetne csapni, hogy fogják már vissza magukat legalább egy kicsit.
14:43 Nem is akarok változtatni, csak nem bírom, ha ok nélkül szekálnak. Ha meg nagymagyarkodnék akkor meg az lenne a baj.
ma 13:57!
Esetleg ezt Te is megtennéd magyarokkal??? De csak a magyar ér a magyarországi nem...
Ott éltem köztük(a szlovákok között),és mondhatom ezeknek magyarfóbiájuk van,szó szerint üldözési mániájuk van.mindegy mit mondunk,az hatalmas támadás és provokáció szlovenszkó ellen....bizony a szlovák átlagember is ilyen..nemcsak szlotáék...
Az impotens ,"tartsuk tiszteletben,Nagy-Szlovákiát" politizálása az mszp-nek és egyéb pártoknak, csak olaj a tűzre.... Most a jobbikra hivatkoznak,érdekes mikor még nem is volt jobbik akkoris állandóan minket piszkáltak.
Nagyon komoly konplexusaik vannak,frusztráltak(igen,tőlünk is sokkal jobban)....Tapasztaltból tudom,nagyon rossz magyarnak lenni "szlovákiában".....:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!