Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A világ egyre romlottabb,...

A világ egyre romlottabb, megfékezhetetlenebb, jelenlegi folyamatai megállíthatatlanok. Ennek megoldására van-e jobb lehetőség a világháborúnál?

Figyelt kérdés

#globális gazdasági diktatúra #szabedelvű elvtelenség #vallástalanság #erkölcstelen tanok divatosítása és pszichológiai terrorizmus
2017. júl. 2. 21:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
17%
Én örülök, ha jön a világháború, mert öngyűlölő, magányos, depressziós vagyok és én nem félek a haláltól. Vágyom a halálra, szóval lőjenek ki atomot és majd gyönyörködök az atom becsapódását követő villanó fényben. A kérdezőt ne bántsátok. Nem lőjük fejbe magunkat, hanem legyen háború és öljük meg egymást a keleti fronton, mint 1943-ban, mert az úgy jó volt.
2017. júl. 2. 22:03
 12/24 A kérdező kommentje:

Kedves Pobjeda!

Az egy másik háború volt. Látható az, hogy a mai folyamatok, ha nem szűnnek meg, akkor az pl. nagyon rossz lesz Európának. A gazdasági verseny, a gazdasági kizsákmányolás, elmebeteg szellemi irányzatok (lásd pszichológia) már annyira ráerőszakolták saját bélyegüket a mindennapi emberre, hogy az már elviselhetetlen.

Valójában nincs demokrácia, hiszen a demokratikusnak nevezett törvényrendszerek nem védik a becsületesen és józanul élni vágyó embereket. Valójában a demokrácia az fedőnév. Fedőneve a globális gazdasági, pszichológiai és politikai bűnözésnek.

2017. júl. 2. 22:13
 13/24 anonim ***** válasza:

A világháború az arányokon nem változtat,csak kevesebben lennénk.

Ja,és pont azok halnának meg,akik nem tehetnek semmiről.

2017. júl. 2. 22:15
 14/24 A kérdező kommentje:

" A világháború az arányokon nem változtat,csak kevesebben lennénk.

Ja,és pont azok halnának meg,akik nem tehetnek semmiről."

Tehát azoknak összefogni, akik nem tehetnek semmiről!

2017. júl. 2. 22:20
 15/24 anonim ***** válasza:
40%

13-as tudom, hogy másik háború volt. Sokat olvastam gyerekként a 2. világháborúról. A lényeg, hogy halál mindenkire! XD

14-es nincsen igazad, mert nem csak azok halnának meg, akik nem érdemlik meg, mert a 2. világháborúba is meghaltak azok is akik megérdemelték, mondjuk nem sztálin, de pl. mussolini, hitler, háború után szálasi, szóval meghalt több mindenki a bűnösök közül és eredendően minden ember bűnös szerintem valamilyen szinten. Talán a kis babák nevezhetőek ártatlannak, mert amúgy nem ártatlan igazából a többség.

2017. júl. 2. 22:23
 16/24 anonim ***** válasza:
Technológiai szingularitás...
2017. júl. 2. 22:45
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lenne jobb megoldás: meteor- becsapódás, vízözön, stb.
2017. júl. 2. 23:06
 18/24 anonim ***** válasza:
Sőt aszteroida is becsapódhatna mint 65 millió éve a Yucatan félszigetbe, oszt kihalna a fajunk, mint a dinoszauruszok fajai.
2017. júl. 2. 23:10
 19/24 anonim ***** válasza:
91%

Háború nélkül is lehet csökkenteni a lakosságot.

Fogamzásgátlás támogatása,sok gyerek után nem járnak szociális intézkedések.

A felsőtízezret megadóztatni.

Akik viszont sok pénzzel rendelkeznek,de a társadalom számára hasznos tevékenységeket folytatnak,nekik adókedvezményt adni.

Korrupció büntetése,súlyosabb büntetés járjon érte,mint pl az emberölésért.

2017. júl. 2. 23:12
 20/24 anonim ***** válasza:

Pobjeda

Remélem csak az elkeseredttség szavai jöttek ki belőled.

Nem kell ehhez háború. A természet elintézi az emberiséget. Pár évtized és urak és szolgák maradnak.

Köszönhetjük ezt magunknak.

szép napot

2017. júl. 3. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!