A nyugat-európaiaknak hozzá kell szokniuk a mindennapos terrortámadásokhoz?
Pozitív visszacsatol,
Tiz evvel ezelott? Akkor pont nem volt semmi. Elotte az IRA, Baszkok szerettek robbangatni. Kormanypropaganda melle nem baj, ha tortenelmet is olvasgatsz. Egyaltalan nem a bevandorlas miatt (ami regebben pont lenyegesen erosebb volt) tortennek a terror tamadasok, es egyaltalan nem most kezdodtek. Most az a resz van, amikor az internet miatt hallasz rola emiatt a populista politikusok igyekszenek az egekbe verni a hullamokat, hogy lam lam, mind elpusztulunk, de o, egyedul o, meg tud vedeni teged. Az ilyen, masok halalat kihasznalo fergek (lasd, orban) mar tobb ezer eve felbukkannak - most sincs maskent.
"egy nap több embert ölnek meg magyar országon mint az európai terrorcselekmény/EK/ az elmúlt 100 évben"
"Egy nap több embert ölnek meg nálunk mint Európában terrorcseleekmény/BEN/ az elmúlt 100 évben"
szövegértés egyes
azt írtam több embert halálát okozza gyilkosság magyarországon mint ahány darab terrorcselekmény volt
tudod ez olyan mint a fidesz propaganda csak kicsit hazudik de nagy hatásra vágyik
"egy nap több embert ölnek meg magyar országon mint az európai terrorcselekmények az elmúlt 100 évben összesen"
Mert akkor szám szerint pontosan hány embert ölnek meg Magyarországon naponta?
Hát ezzel szerintem is jól beégtél! :P
Bizony nincs mit tenniük, hozzá kell szokniuk, vagy ki kell kergetniük az Iszlám híveit, akiket befogadtak.
Azok is radikálissá válhatnak, akik korábban nem voltak azok.
Magam is egyetértek a kormány migránspolitikájával és hasonló okokból.
Tudom ugyan, hogy ez a 'senkit be nem engedünk' hozzáállás hosszú távon nem tartható, mert egy idő után az emberiség feltétlenül összekeveredik és ezt nem lehet megakadályozni, csak megnehezíteni. Azt, hogy mennyi idő kell ehhez, azt megsaccolni sem tudom.
A kormányt viszont rövid időre választják, a programjai is max. egy évtizedre szólhatnak legtávolabbra. Magam sem vagyok már fiatal, így szintén azt szeretném, ha legalább az én életemben nem lenne velük gondom.
Legfőképpen a zsidókat sajnálnám, mert néhány tízezer muszlim beengedése azt hozná, hogy százezer, vagy akár több százezer zsidónak el kellene menekülnie az országból, én meg megvagyok velük, van zsidó barátom, nem is egy, hanem kettő.
Másfél éve tanúja voltam a villamoson egy jelenetnek, amit azóta sem felejtek el.
Egy sábeszdeklis zsidó utazott velünk békésen, de felszállt három palesztin formájú suhanc és olyan lángoló gyűlölettel nézték mereven az addig háborítatlanul utazó zsidó útitársunkat, hogy az képtelen volt állni a tekintetüket és a következő megállónál hirtelen leugrott a villamosról, mert már tettlegességtől tartott.
Biztos vagyok benne, hogy kevés számú muszlim is alaposan megkeserítené mindenki életét nálunk, de főleg a zsidókét, akiket engesztelhetetlenül gyűlölnek és ez súlyos atrocitásokhoz vezetne.
A többi meg a bunkóságuk, a nőkről alkotott fogalmaik, a fanatizmusuk miatt következne be.
Vidéken vasvillával fogadnák őket, de a városokban is csak tömegesen, vagy rendőri kísérettel közlekedhetnének.
A németeknél a neonáci szervezetek ma már kezdik reneszánszukat élni és egyre rosszabb lesz a helyzet, mert már a rendőrök sem akadályozzák meg sokszor a bevándorlók verését, sőt, maguk is beszállnak időnként és ez egyre gyakoribb lesz, főleg, ha a társadalombiztosításuk is szigorodni fog, ami pedig elkerülhetetlen, mert valahol meg kell spórolni azt az irtózatos összeget, amibe a semmire sem való menekültek kerülnek nekik.
Nem csoda, hogy meg akarnak már szabadulni tőlük és főleg azokat lőcsölnék ránk, akik aztán nem hogy semmi hasznot nem hoznak, hanem egyenesen károsak is, mert feltételezem, hogy a legszélsőségesebb vallási fanatikusoktól akarnak a legjobban megszabadulni, csinálják a balhét máshol, vagyis például nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!