Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az reális, hogy a migránsok...

Az reális, hogy a migránsok miatt hamarosan iszlám Európában kell majd élnünk?

Figyelt kérdés
Családom nagyon jobboldali, éjjel-nappal ez megy, hogy jönnek az arabok, lemészárolnak felrobbantanak meg éveken belül kalifátusban kell majd élnünk stb.. Igazából erős túlzásnak tűnik de nem tudom. Én fiatal vagyok, nem értek a politikához de rám hozzák a frászt már tényleg, tv-ben neten is ez megy.

2017. jún. 14. 22:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
73%

Utolsó, ha nem lennének határok és határvédelem akkor stopperral mérhetnéd hogy mennyi idő alatt özönli el 80-100 millió analfabéta kecskepásztor Európát.

Az lenne aztán a móka és kacagás, ugyi?

Csak aztán nehogy elsők között sikíts a határkerítés után!

2017. jún. 16. 00:10
 22/22 anonim ***** válasza:

Utsó, nemcsak Európából áll a világ, és szerencsére nemcsak a migránsok tudják h Középkeletföldén kívül van Európa, hanem mi is tudjuk h van másik kontinens is... és az óceánt mégse ússzák át, tehát ha még úgy is Európát választanák a kecskepásztorok h elvileg akárhová mehetnének, akkor én meg megyek Amerikába vagy Új-Zélandra, kihasználva h én is akárhová mehetnék...

de ha tfh ők is ide-oda akarnának menni, akkor meg egyszerűen megoszlana a világon h hova mennek, egy-egy helyre nem az összes jutna, hanem csak egy-egy részük...

különben meg azzal is válaszolhatnék a Te komidra, kedves 16-án író, h nem a legpontosabban értelmezted az én kommentemet (igen, én a 15-én este író vagyok), mert én azt írtam h az számít h normális-e az illető ember :) ha tfh normális, akkor komolyan érdekel az h ő arab? ha meg nem normális, akkor meg hiába lenne európai vagy akár magyar...

2017. jún. 22. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!