Nektek a spanyolok vagy a katalánok szimpatikusabbak?
Nekem a spanyolok, mert nem szeretem az ilyen nagyon nemzeti öntudatos kisebbségeket akik csak azon dolgoznak, hogy bomlasszanak. Így is autonóm területnek van nyilvánítva katalónia, nem tudom mit hepciáskodnak. Őket csak a spanyolok iránt érzet gyűlölet vezérli szerintem.
https://www.youtube.com/watch?v=hoycptV8Qm8 Ja és VAMOS REAL! :D
Erre aztán nem sok ember tud válaszolni.
Kb mintha a spanyoltól megkérdeznéd hogy neki a szabolcs megyei vagy a tolna megyei a szimpatikusabb.
Bármiféle általánosítás helytelen. Mi magyarok sem vagyunk egyformák.
Ismertem szimpatikus és antipatikus spanyolt, ugyanúgy, mint a katalánok körében. A gyűlöletet meg többnyire a politikusok szítják mindenütt a világban. Mint szomszédok vagy barátok ezek az emberek jól megvannak egymással.
Szerintem egy atlag magyar inkabb az elnyomott katalanokkal tud azonosulni marcsak a hataron tuli magyarsag miatt is akit ugyanugy elnyom a tobbsegi tarsadalom.
Te meg van egy olyan erzesem hogy divat realos vagy.
Hát igen, biztos van olyan katalán is, aki pénzért eladja az anyanyelvét is.
Kérdés, hogy kik akarnak függetlenek lenni, azok, akik a migránsokért tüntettek, vagy a másik oldal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!