Na, szerintetek lesz 1 éven belül szlovák-magyar háború?
nem lesz, NATO,EU stb.
kommentekre válaszolva: olyan hülyék és elvakultak vtok, h az már fáj! Háború csak felesleges áldozatokat hozna és szenvedést! az EU biztosítja, a szabad átjárást Szlovákiába, így gyakorlatilag nincs határ. akkor mit akartok? az tényleg durva, amit a politikusok csináltak ott, de nem szabad általánosítani, nem minden szlovák ellenség! Meg minek háborúzni? elvették a területet tőlünk, szar dolog,igazságtalan stb, de nem tehetünk semmit érte:( kész ennyi, attól, h itt nagymagyarkodtok, inkább gondolkozzatok, h miként lehetne békében élni. jah és biztos, vok benne, h a sok nethuszár 99%-a összefosná magát az első pisztolylövés hallatán és leblokkolna éles helyzetben, ha harcra kerülne a sor...csak a pofátok nagy. Én nem tudnék embert ölni, nem vok gyilkos, csak a szeretteim és magam védelmében, de támadni soha. "Betörném 1-2 tót fejét.Ledarálnám a románokat." MI VAN?! ők is ugyanolyan emberek, mint mi,családapák, testvérek, nagyapák, vőlegények, férjek, csak a kikúrt politika egymás ellen fordít titeket! ÁLDOZATOK VTOK! ahelyett, h a belső problémákra néznétek, könnyebb a politikusoknak egy látszat külföldi ellenséget generálni, h ne nézzétek, ahogy tömik a zsebüket. MSZP, FIDESZ ugyanaz. Rablóbanda és csak látványelemeket csinálnak, h csituljon a nép. Verik a nyálukat ezzel a szlovákiázással. Nem vettétek észre, h a 2 ország politikusai szándékosan hergelik egymás ellen a népeket, mert szarban van a saját országuk és könnyebb a figyelmet elterelni? sok mindent írhatnék még ide, de elég egyenlőre.
ÉBREDJ MAGYARORSZÁG! legyetek kedvesebbek egymással, fogjunk össze a többiekkel akár külföldiek, vagy más pártállásúak, segítsetek az utca emberein, az időseknek, rászorulóknak, pakoljatok homokzsákokat a gátakon és akkor fényre derülhet a haza és nem kellene gyűlölködni, meg nagymagyarkodni, amikor itt hősködtök, h jgy segíteni a magyar, a honfitársat meg úgy küzdeni érte, ha közben baszol segíteni a környezetedben lévő embereken.
Beszéltem. UFF. lehet hazaárulónak nevezni stb. nem vok se zsidó, se cigány, magyar vok, aki szereti a hazáját úgy, h nem nagymagyarkodik!
"907. július 4-én a honfoglalást lezáró pozsonyi csatában a magyar sereg sorsdöntő győzelmet aratott a jelentős túlerővel felvonuló Keleti Frank Királyság serege felett "
tehát 907-től az elcsatolásig a miénk volt ez a terület
azért kíváncsi lennék hogy ezt a történelmi tényt hogyan magyarázzák a szlovák nacionalisták,milyen száj ízzel ülnek a volt magyar királyi városban és osszák onnan az észt?
bár háborúba ez a konfliktus talán nem torlódik,csak szorul a hurok a nyakukon és vergődnek,valaki mindig kell bűnbaknak,így legalább nem a valós problémákkal foglalkoznak a választók.
az a magyar aki ott született,igenis kapja meg a kettős állampolgárságot,eddig is magyarok voltak,magyarnak születtek úgy is gondolkodnak,és álmodnak...
Háború nem lesz, de a tetves tótok már nyalakodtak az ebesz-nél:
nah örülök,h a bejegyzésem hallgató fülekre talált!(illetve olvasó szemekre) Látom, vannak, akik logikusan át tudják gondolni a dolgokat! am én is biztonságos és stabil országot szeretnék,ahol bátran tudok a párommal családot alapítani. (itt megjegyzem, hogy a szülési szabadság a GYES)
Nem szabad vakon követni egy olyan ideológiát, amely csak felesleges áldozatokkal járna. Tudom, hogy nehéz, de a hazát úgy is szeretheted, ha nem mindig ellenséget keresel, hanem belenyugodsz, h az az ország területe tuti nem fog nőni, viszont van miért küzdeni:Visszaadni a stabilitását politikától függetlenül.
szerintem ez lenne a helyes út...ez vélemény, amit senkire se akarok rákényszeríteni,de így lenne logikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!