Szerintetek is sokatmondó kép ez Angliáról? Anglia már nem az angoloké?
"Attól mert egy egér az istállóban születik, attól még nem ló"
Így van, sz angoloknál is betelt már a pohár! Elegük van a sok magyarból és lengyelből:
Szóval talán vissza is takarodhatnának az egérlyukukba a magyarok és a lengyelek szerinted?
Az irónia, hogy 2 nő mögött emirates felirat van. Kinek nem esett le ez eddig? (Értelmi fogyatékosok kedvéért, tudjuk, hogy ez egy létgitársaság, ez az IRÓNIA, mivel sok településen már több a muszlim) Szerintem mindenki felfogta, akinek 80-nál több IQ-ja van.
GYK sajnos azoknak a liberális, ELTE BTK-n 6 évig bukdácsoló, látens melegeknek lett a gyűjtőhelye, akik elfüvezték az agyukat és hétvégenként a melegbárban vannak.
Na pontozgassátok fel egymást fiúkák, aztán mehet a buli a retyón a diszkóban hétvégén.
Puzsér posztjából:
"Humanistaként, baloldaliként, keresztényként és liberálisként egyaránt azt gondolom"
Látod, még olvasni sem tudsz. Vagy a tipikus szélsőséges libsi hazudozással bepróbálkoztál?
"Az irónia, hogy 2 nő mögött emirates felirat van. "
Ja, hogy ez nem volt eddig egyértelmű? :DDD
Nem gondoltam volna, hogy az okos bölcsészeknek ezt oda kell írni.
"Szóval talán vissza is takarodhatnának az egérlyukukba a magyarok és a lengyelek szerinted?"
Döntő többségük nem is tartja magát angolnak/britnek.
A kép 1/3-a egy "emírségek" feliratú plakátból ál, nem gondoltam volna, hogy ehhez gondolatot kéne tudni olvasni. :DD Szinte ordít a fotóról, hogy a 2 kendős nővel és a plakáttal mit akar átadni a fotós.
De ne haragudjatok, az én hibám. Túl sokat néztem ki belőletek, legközelebb még azt is odaírom, hogy egy országnak nincs polgármestere, csak településeknek. (mert ahogy látom, néhány ember már itt is fennakadt a kicsi agyacskájával)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!