Donald Trump mennyire számít népszerűtlen elnöknek más elnökökhöz vagy államfőkhöz képest?
Figyelt kérdés
2017. jún. 2. 14:16
1/11 anonim válasza:
Szerintem Trump népszerűbb mint Obama, Bush és Clinton, de népszerűtlenebb Kennedy-nél.
2/11 anonim válasza:
A latin-amerikai lakosságnak nem a szíve csücske annyi bizonyos.
3/11 anonim válasza:
Nem hinném,hogy kihúzza 8 évig elnöki pozícióban.
Amit művel az teljesen elfogadhatatlan,botrányos.
4/11 anonim válasza:
Aki ellen bizalmatlansági indítványt fontolgatnak, az szerinted mennyire népszerű? Minden idők legkevésbé népszerű elnöke, valami harmincegynéhány százaléknál jár, ami még Bushnak sem sikerült, pedig iparkodott ő is rendesen.
5/11 anonim válasza:
Csoda, ha kibírja 4 évig puccs nélkül.
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Na azért azt is tegyük hozzá, hogy nem is olyan régóta van még a pozicióban.
9/11 anonim válasza:
Szerintem Amerika, még csak most kezd rádöbbeni, hogy kit "ültetett" az elnöki székbe.
10/11 anonim válasza:
Nem tudom, de elég nevetséges a CNN-t nézni. Obamát egekig magasztalta, Trumpot meg mindennek lehordja, lehúzza. Még mostanában is Obamával csináltak riportot, szerintem nagyon hiányzik nekik. Ennél azért egy hírcsatornának semlegesebbnek kéne lennie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!