Mi a véleményetek arról, hogy a G7ek kinyilvánították, hogy a nemzetállamoknak joguk van határaik ellenőrzéséhez és védelméhez? Menyiben gyengíti ez a jelenlegi brüsszeli vezetés hatalmát?
"Menyiben gyengíti ez a jelenlegi brüsszeli vezetés hatalmát?"
Semmiben, ugyanis a migrációval kapcsolatos döntéseket a 28 tagállam miniszterelnökei és miniszterei hozták nem Junckerék. Nekik nincs joguk ilyenről dönteni, nem is döntöttek.
Csak szokás szerint a Fidesz nyomja a propagandáját aminek a hatása visszaköszön kérdező féle tudatlanoknak vagy agymosott zombik kérdéseiben.
Fidesz-zombik! Nem érzitek még mindig, hogy mennyire nevetségesek vagytok a vicces kapálózásotokkal? :)
Folyamatosan a nem létező migránsok ellen harcoltok, akik nem élnek és nem is fognak itt élni. Nem veszitek észre, hogy az országotok egy retekföld, ahonnan menekül minden fiatal? Nem zavar? Vagy azok Soros-ügynökök? Mit akartok majd csinálni nélkülük? Majd a Bözse néni meg Rikárdinnyó fog nektek országot építeni? Érdekes lesz. :D
# 7/8 ma 09:57
Arról nem a neoliberálisok tehetnek, hogy nem vagy képes komplex mondatokat értelmezni. Képzeld a határellenőrzés és a menekülteljárás lefolytatása mehet párhuzamosan is, nem kell választani a kettő között.
Az meg mondjuk külön szánalmas, hogy fideszesként pofázol gerincről...
Miért is vagyok én fideszes?
# 7/7 Időpont tegnapelőtt 13:47
Eh, erre válaszoltam már, csak jelentette a "jajj, engem elnyomnak azzal, hogy nem hagynak anyázni libsiterror!!!" bagázs.
Szóval kérdező, azért, mert a neoliberális az ő szövegük. A libsizést megunták, most már neolibsizni kell. Ne használd ha egy kicsit is konstruktív álláspontot szeretnél felvenni.
mi nem tudunk jelenteni, mert a fajtátok a lepontozást tekinti a legfőbb vitaérvnek, és 50% alatt senki nem tud jelenteni :)
te kis seggdugó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!