Miért Európába kell menekült táborokat csinálni? Miért nem lehet Irakba vagy Afganisztánban?
Az általad felsorolt országokban egyenként több menekült van, mint az egész EU-ban :) Alapvetően pontosan ez történik, ha kitör egy háború, a menekültek túlynomótöbbsége országon belül marad a szomszédos ország határvidékén.
Csakhogy nem egy életbiztosítás a tűzfészek közelében lenni, és bármennyi pénzt is ölünk bele, egy menekülttábor egyenértékű lesz egy nyomortanyával, gettóval, bűnnel teli hellyel.
Ha már sok-sok éve élnek így az emberek, akkor nem csoda, hogy egy részük inkább elindul új életet kezdeni.
Szerintem, mert el akarják gyengíteni Európát ezzel. Már csak azért gondolom ezt, mert rengeteg pénzel indulnak el és mindegyiknek van saját számlája csinos összegekkel. Kérdem én, hogy honnan? Menekülnie kell oké, ha munkából van a pénze, akkor nem segélyt várnák.
Meg hallottam, hogy ez már 100 éve el lett tervezve.
# 2/2 Időpont ma 14:15
Igen, 100 éve, csak kik? A tengelyhatalmak vagy az antant? :-)
"Már csak azért gondolom ezt, mert rengeteg pénzel indulnak el és mindegyiknek van saját számlája csinos összegekkel. Kérdem én, hogy honnan?"
Hazugság.
"Az általad felsorolt országokban egyenként több menekült van, mint az egész EU-ban :) Alapvetően pontosan ez történik, ha kitör egy háború, a menekültek túlynomótöbbsége országon belül marad a szomszédos ország határvidékén."
Igen, de pl. ha Irakban engedélyeznének egy menekült tábort, oda vissza lehetne vinni az EU határáról az embereket. A lényeg hog itt ne legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!