Trianon-ellenzők, Románia-gyűlölők, székely autonómia pártiak, mit szóltok ehhez a cikkhez?
Na ezért most biztos kapni fog a kérdező hideget-meleget is. :D
Egyébként a cikk írója azt mondja Borsod megyéből vannak a tapasztalatai, hát megmondom én se hallok mostanában túl sok jót abból a megyéből.
Romanok altal megrendelt politikai propaganda aminek a celja az erdelyi es magyarorszagi magyarok egymas ellen hergelese.
Olyan erdekes hogy vegig csak Magyarorszag van benne szidva, Romaniaval semmi gond nincs. A romanok nem tombolnak holt reszegen nacionalista koncerteken a magyarokat, zsidokat szidva, ok nem vonulnak az utcara magyar gyulolo feliratokkal, ok aztan keblukre olelve meleg szivvel gondolnak az ott elo nemzetisegekre, es Romania az abszolut tolerancia mintakepe, ugye? :)
A cikk iroja iszonyuan elfogult es oriasi kettos mercet alkalmaz, nehezen lehet komolyan venni.
Vicces olvasni egy ember véleményét arról, hogy a tömegek mit gondolnak, mindenféle alátámasztás nélkül. Már ha egyáltalán igaz az írás...
Amikor határon túliakkal beszélgettem, a világon semmi ellentét nem volt köztünk. Ugyanannyira magyarnak vallják a határon túliak is, mint pl. én magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!