Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csak engem irritál, hogy az...

Csak engem irritál, hogy az áll demokrata amerika (direkt kisbetű), az agyhalott szaudiakkal jópofizik, ahol vígan kivégezhetnek legálisan embereket? Közben az usa az isis ellen "harcol".

Figyelt kérdés
2017. máj. 20. 22:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
direkt kisbetű, hú de kemény vagy!
2017. máj. 20. 23:59
 12/14 anonim ***** válasza:
75%

Aki még mindig elveket és politikai irányzatokat keres világ szinten, ott szerintem gondok vannak, legtöbbször csak helyi szinten működnek egy országon belül.

Hatalom, befolyás, szövetség, érdekszféra. Ezek számítanak igazán a kérdésben említett két országnál is.

2017. máj. 21. 02:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez engem is nagyon irritál. Ebből is látszik, hogy valami nagyon nem stimmel ebben az egészben. Mindenki az Iszlám Államról beszél, erről meg szinte soha nem lehet olvasni, hallani.

Úgy tűnik, hogy a szaúdiak "jó" terroristák az USA szemében, akikhez nagyon komoly érdekek fűzik az amerikaiakat. Pedig a nagy "demokráciaexportot" szerintem velük kellett volna kezdeni, meg mondjuk Észak-Koreával.

De egyébként az Iszlám Állammal sem stimmelnek a dolgok véleményem szerint, mert ha akarták volna, akkor már rég szétverték volna őket. Máshogyan fogalmazva: itt is megy a parasztvakítás rendesen.

2017. máj. 23. 16:32
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az egyetlen értelmes választ!:)
2017. máj. 24. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!