Nem rossz érzés, hogy Magyarország ellen indítanak eljárást, miközben Orbánnal van a gond?
Magyarországot kifogják rúgni az EU-ból.
- Ha így folytatja, ezt ott fönt tudják.
Azért ácsi (!): nem a farok csóválja a kutyát.
(valaki ezt írta, hogy előre tudta, és is így tudtam előre)
Azt is, hogy a Britek kilépnek az EU-ból, még akkor, amikor erről egy média sem sertepertélt évekkel.
Az identitás egyszerű.
Mégsem hiszem azt, hogy jóslással valaha is foglalkoztam volna.
Már előzékenyen hízeleg a "tisztelt" hatalmi rendszerünk Ázsia/Oroszok felé biztosítékul.
- "Kivéve a Gyevi Bíró". :D
Bűnbakok, stb.
Lobbizás.
A rejtett tartalmakat mindenkire rábízom.
"Zárójel kezd."
Senki sem mondta, kedves agyoniskolázott, hűdeintelligens barátom, hogy a migránsok ide szeretnének jönni. Erről szó sem volt! A kötelező jellegű kvóta NEM arról szól, hogy megkérdezik a migránsokat, hogy "hová szeretnél menni?", mert így biztosan nem kellene tartanunk attól, hogy tömegével Magyarországot választanák.
Értsd már meg végre a csökött agyaddal, hogy ez az egész helyzet számukra is rossz és számunkra is. Te annyira gyengeelméjű voltál, hogy azt hitted, bárki is azt hiszi, hogy a migránsok önszántukból letelepednének Magyarországon??? És te hiszed magadról, hogy "annyi eszed van"?
A kötelező dolgok sohasem a szabad akaratról szóltak. És bizony ez az EGYIK (de nem kizárólagos) oka annak, hogy a "libsik" (kifejteném, ezek nem "liberálisok", mert maga a liberalizmus mint eszme össze sem mérhető azzal, amit műveltek/művelnek, együgyű barátom!) támadják az országot.
"Első szavazásom volt és a Jobbikra szavaztam."
Kár, hogy azóta a fenekedbe dugtad a fejed, ahogy a többi "libsi" is teszi ebben az országban. Orbán nem messiás, csupán a kisebbik rossz. A propaganda létező dolog, én is elítélem, de legalább a jobb irányba tereli a befolyásolható embereket.
"a magyar felsőoktatási szereplőket ignorálva hoz egy olyan törvényt"
Ki nem szarja le a CEU-t? Rongyrázás az egész. A magyar emberek 99%-a nem is hallott eddig a CEU-ról, az átlag ember számára nem sok vizet zavar.
"Zárójel bezár."
Zárójel kezd.
1) Nem vagyok a barátod.
2) Annyi hülyeséget írtál, most három dologra reagálnék, mert nem szeretnék rád több időt pazarolni.
3) Látom csak az origos cikkek színvonalán értesz, azért idézek neked innen valamit, hátha világosabb lesz:
Migráns:"a migránsok nem közvetlen fenyegetés vagy üldöztetés elől hagyják el országukat,
hanem egy jobb élet reményében érkeztek egy új országba, ahol munkát találhatnak, vagy tanulhatnak, esetleg újraegyesíthetik családjukat. A menekültekkel ellentétben nekik nem feltétlenül okoz problémát a hazatérés."
Menekült:"az, aki fegyveres konfliktus vagy üldöztetés miatt menekül el a hazájából"
"A két csoportot azért fontos megkülönböztetni, mert más szabályok érvényesek rájuk. A migránsokkal a nemzeti kormányok saját törvényeik szerint bánnak, a menekültekre azonban nemzetközi jogszabályok vonatkoznak, amit mindenkinek be kell tartania."
Szóval te migránsokról beszélsz,én is erre reagáltam, de itt MENEKÜLTKVÓTÁK vannak. 1200 körüli menekült.
4) Az értelmi színvonalad:
"Ki nem szarja le a CEU-t?"
"A propaganda létező dolog, én is elítélem, de legalább a jobb irányba tereli a befolyásolható embereket. "
""libsik" támadják az országot"
5) Mielőtt reagálsz legközelebb valahol máshol, legalább olvasd el amit írnak:
"Te annyira gyengeelméjű voltál, hogy azt hitted, bárki is azt hiszi, hogy a migránsok önszántukból letelepednének Magyarországon??? "
(Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját! -nem én mondtam, a miniszterelnök volt.
Kormány propaganda ezt akarja elhitetni.
Én feltételeztem, hogy a lakosság bizonyos százalékában sikeresek is.)
Éppen az ellenkezőjével érveltem. Az akkor az jelenti, hogy én hiszem azt? Okos vagy. FUCK LOGIC.
És én voltam a gyengeelméjű...
Többet nem fogok offolni és az adott személyre reagálni.
Sorry.
Zárójel bezár.
"Emberek, ennyire agymosottak vagytok, ha az M1, Origo, meg TV2 azt mondja, akkor minden a migránsokról szól?"
Igen. Ezek ilyen színvonalon vannak. Üdvözöllek Magyarországon.
"Zárójel kezd."
"Annyi hülyeséget írtál, most három dologra reagálnék, mert nem szeretnék rád több időt pazarolni."
Ha egy szellemi fogyatékos az írja, hogy hülyeséget írtam, akkor az számomra elismerés.
Migráns vs menekült: az irodalom szép, de az igazságot inkább a lexikonokban keressük. A menekült a háború elől menekül és a legközelebbi biztonságos ország megfelelő számára, mert a háború után vissza akar térni. Ellenben ezek az újkori "menekülték" képzeld el, válogatnak! Oda akarnak menni, ahol erősebb a szociális háló, és bizony ebből az jön le, hogy hosszú távon terveznek, gazdasági érdekek vezérelik őket. Szóval ezek a te "menekültjeid".
A napokban hallottam, hogy az eszmei bajtársaid elfogadták, hogy a "menekültek" besorolást ki kell terjeszteni a klímaválság miatt "menekülő" emberekre is. Egy újabb jó ok, hogy a vademberek tömegével áramolhassanak be az EU-ba. Menekültek, na persze!
"a menekültekre azonban nemzetközi jogszabályok vonatkoznak, amit mindenkinek be kell tartania."
Nem fura, hogy az összes illegális bevándorló menekültnek hazudja magát? És utána nagyon nehéz ám bebizonyítani, hogy nem az, ha se papírok, se semmi nem áll rendelkezésre velük kapcsolatban. Ébredj fel a rózsaszín mázas álmocskádból!
1200 "menekült" + családegyesítés. És ez csak az első adag. Ha lenyeljük a keserű pirulát, lesz ott több is.
"Az értelmi színvonalad"
Igen, az értelmi színvonalad a béka segge alatt van, ráadásul valahol útközben sikerült elvesztened a valósághoz kötő érzékeidet is. Most egy álomvilágban élsz, wake up Neo!
"Kormány propaganda ezt akarja elhitetni."
Azt én is elismertem, hogy az butítás, túlzás, hazugság. De erről szól a propaganda. És akármennyire is csaholsz, nyugatról is hasonló propaganda áramlik be, amit bizony te is bekajáltál, de tövig.
"És én voltam a gyengeelméjű..."
Vagy. Minden megnyilvánulásod erre utal. De ne félj, itt a GYK-n otthon vagy, egy virtuális kis bábszínházban, amit azért üzemelnek, hogy egyszer az életben nektek legyen igazatok, megmondhassátok a tutit. A reális látásmódú válaszolok csupán betolakodók, trollok is.
Zárójel bezár.
Én sem offolok többet, ha valami problémád van, beszéljük meg privátban.
A rossz érzés az az, hogy az EU nem felel meg a saját felállított alapelveinek. Valami, valahol nagyon félresiklott.
Az adott témákban, az adott alapokon Mo. ellen eljárást indítani nagyon érdekes, bár a hátterét látva már nem is annyira.
Orbánnal nincs gond. Aki látta a parlamenti közvetítést, maga is tudja. Örülhetünk ő képvisel bennünket.
Vannak helyzetek, amikor vállalni kell a problémásságot önvédelemből, különben nem lesz mit vállalni sem.
Milyen Eu-ellenes gondolatokról beszélsz? Valamit félreértettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!