Hangyának érzem magam ebben a világban?
Olyan az egész, mint amikor egy ember eltapos egy hangyát. Pont úgy érzem magam, kiszolgáltatottan. Nincs beleszólásom a dolgokba, mert nem vagyok se gazdag, se befolyásos, így tulajdonképpen a valóságot se tudom mindenről.
Szeretném tudni, hogy mi történik a világban, de tudom, hogy sokszor a fele nem igaz annak, amit mondanak. És félek is kicsit az igazságtól.
Más is érez így?
Köszi a válaszokat! Jöhetnek még.
Igazából mégcsak gyerek vagyok, ez (is) az egyik oka, hogy MÉG nincs beleszólásom a dolgokba, azt hiszem, hogy ezt elfelejtettem mondani. De így is elég ijesztő azért, hogy mik történnek körülöttünk.
valahol mindig jelentéktelen fogsz maradni, hiszen ha elképzeled milyen pici a föld a naprendszerben és az ismeretlen világűrben rájössz, hogy valahol a mi bolygónk is jelentéktelen..
viszont a saját világodnak nagyon is lehetsz az ura, csak tudatosan kell élned az életed, tervezned, megvalósítanod, és ha nem megy, alkalmazkodnod a célod elérése érdekében. Mivel még gyerek vagy elég lehet egy kitűzött cél egy sportban, művészetben vagy az élet bármilyen területén.
Sosem irányíthatsz majd mindent ( a "világ urai" sem befolyásolhatatlanok - már ha vannak ilyenek, akik annak képzelik magukat), de ha elég tapasztalt leszel és leleményes, akkor a legtöbb helyzetből ki fogod majd hozni a számodra legjobbat :) szerintem így lehet igazán sikeresen élni :)
Értelmes gyereknek tűnsz.
Keress egy célt, és döntsd el, egy nagyon nagyot.Keress hitet, akár magadban, akár másban, nézz utána, hogy mi szükséges ahhoz, hogy az legyél aki akarsz.Utána képezd magad (akár autodidakta módon, sőt..), köss új barátságokat, kapcsolatokat.Építs ki egy ismerős-hálózatot.
Nagy segítség, ha most készítesz magadról egy képet, elteszed, aztán előveszed pár év múlva, akármekkora hülyeségnek is hangzik, de ez jó löket lehet.
Igen, én is éreztem így, de csak rajtad múlik, hogy mihez hogyan állsz hozzá.Ne akarjuk megváltoztatni a világot.Bőven elég, ha magunkat változtatjuk meg, úgy, hogy mi jól érezzük magunkat.
Sok sikert, akármit is akarsz.
Köszi előzőeknek is.
Hát igen. Míg mások azon gondolkoznak, hogy ketchuppal vagy nélküle ennék a sültkrumplit, addig én általában a világ problémáin gondolkozom. :P
Amennyit stresszelek itt a dolgokon, olyan gyorsan fogok megőszülni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!