Az Eifel-Torony fényeinek lekapcsolása mennyire hatékony a terror ellen?
# 10/11 Időpont ma 06:01
Ezt mondd a görögöknek :-)
Abszolút. Az analfabéta terroristák ugyanis igazodási pontot keresnek, mint az állatok, amelyek a legmagasabb pontot veszik alapnak. Ha lekapcsolod az eiffel tornyot, akkor eltévednek és körbe-körbe fognak furikázni Párizsban a furgonjaikkal, ameddig ki nem fogy a benzin vagy nem hajnalodik.
Ez most komoly kérdés? :D
Persze, hogy komoly. Igazából azt nem értem, hogy miért gondolják, hogy az segít is bármit az áldozatok hozzátartozóin, ha lekapcsolgatják, ahelyett hogy előre gondolkodtak volna.
Ez a mentalitás kezd arra hasonlítani, amikor a birkák azt hiszik hogy legyőzik a farkast azzal hogy "nem félnek". Én még nem láttam nyájat győzni.
Ja, meg a kedvenc mondatom, most olvastam megint: "A rendőrség látókörében volt már a svéd teherautós merénylő"
Hurrá. Nekem is a féken volt már a lábam...
Az Eiffel torony elsötétytése nem a terror ellen "lett kiatalálva", hanem egy szem előtt lévő nemzeti jelkép ideiglenes elsötétítésével a gyászukat és az együttérzésüket kívánják a döntéshozók kinyilvánítani. Szó sincs, hogy ez a terroritzmus ellen bármit használna. Ez olyan, mint a fekete zászló felhúzása.
Csak hogy egy kicsit informáltabb legyél (:D) :
Donald Trump egyáltalán nem vallásos
Amúgy a fényeket nem azért oltják le, hogy védekezzenek. A védekezés abból áll, hogy fontosabb helyszíneken, nagyobb eseményeken mindenhol fegyveres katonák állnak, a táskákat minden bejáratnál átnézik és az épületekbe nem lehet úgy bemenni, hogy az ember arca nem látszódik (bár ez szerintem csak Franciaország bizonyos tartománya óra igaz, nem az összesre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!