Trump egyre szimpatikusabb. Nektek is?
9:
"Én azthittem, hogy Trump vezetésével vége a kettős mérce korának. "
Már az egész kampánya tele volt kettős mércével. Semmi olyat nem tett, ami nem fért volna bele a korabban róla kialakult képbe. Annyira bírom, mikor csak azért, mert valaki eljátssza azt, hogy semmi köze a hatalmon lévő elithez, akkor már agyon istenítik.
Ne általánosíts hamisan kérdező. Trump lelkivilága, szellemisége, nézetrendszere lényegében nem változott. Egy ember alaptulajdonságait nem veti le, mint egy kabátot.
Ami történik triviális. Azoknak, akik ismerik a természettörvényeket, és ezeket az emberre is képesek alkalmazni. Trupnak van egy nézetrendszer. Az USA-nak is. És ha Trump végig akarja csinálni a ciklusát, alkalmazkodik. Még egy elnök is sokkal gyengébb, mint egy USA. Szóval nincs új a nap alatt.
Én azt hittem, hogy Trump ugyanolyan primitív rasszista lesz kormányzásakor is mint amilyen a kampány során volt.
Valószínű csak a prolik szavazatát akarta kihasználni.
Ugyanúgy marad az USA a demokrácia fellegvára mint volt.
Trump nem szimpatizál Orbánnal, mert ő egy utolsó fasiszta diktátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!