Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Igaz, hogy Böhm Aranka felpofo...

Igaz, hogy Böhm Aranka felpofozta Mengelét?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 4. 21:53
1 2 3
 1/26 TR75 ***** válasza:
97%
Sosem fog kiderülni. (Más változat szerint egy birkenaui őrt ütött meg.)
2017. ápr. 4. 22:16
 2/26 anonim ***** válasza:
25%
Igaz. És ezért gázkamrába is küldték.
2017. ápr. 4. 22:32
 3/26 A kérdező kommentje:
a sántasága miatt amugy is oda ment volna nem?
2017. ápr. 4. 22:44
 4/26 anonim ***** válasza:
22%
Nem tudom, de ha már felpofozni volt bátorsága, komolyabb kárt is tehetett volna benne.
2017. ápr. 5. 03:44
 5/26 A kérdező kommentje:
ugy tudom ez a vonatból kiszállás után azonnal történt. el tudom képzelni milyen gyenge az ember több napos élelem nélküli uton részben halottak közt egy gabonaszállitó vagonban ahol szellőzés se nagyon van
2017. ápr. 5. 07:57
 6/26 anonim ***** válasza:
2%

És már ripsz-ropsz megint ott vagyunk, hogy nem volt holokauszt, azért mert nem tudsz elképzelni valamit.

Tudod megspórolhattad volna a saját idődet is és már azzal is kezdhetted volna a kérdést, hogy a holokauszt csak mese. Sokkal több kattintást kaptál volna, mint Böhm Arankával és Mengelével.

2017. ápr. 5. 09:13
 7/26 A kérdező kommentje:
na mégegy beteg ember aki mindenből holokamut próbál kreálni... ezt gyógyítani kellene. nincs elég holokamus megnyilvánulás neked, még kreálnod is kell párat?
2017. ápr. 5. 09:28
 8/26 anonim ***** válasza:
5%
Ezt te kreáltad, te igen speciális.
2017. ápr. 5. 14:13
 9/26 A kérdező kommentje:

elég nagy a különbség egy koncentrációs táborban történt esemény iránti érdeklődés és a holocaust tagadás között. én az előbbit tettem te meg az utóbbit kreáltad.

és fogalmad sincs mekkora károkat okozol azzal ha kamu holokamu eseteket gyártasz.

2017. ápr. 5. 14:43
 10/26 A kérdező kommentje:
itt nem volt szó holocaust tagadásról egészen addig amíg te meg nem jöttél. menj inkább oda ahova való vagy a témáddal: a nácik közé...
2017. ápr. 5. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!