Szerintetek van lehetőség egy III. világháborúra a közeljövőben?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 2. 18:21
3/15 anonim válasza:
Nincs, mert a nagyobb országoknak van atombombája, és nem akarnák, hogy a másik is bevesse ellenük. Márpedig világháború nagy országok között szokott zajlani. Esetleg úgy, hogy megállapodnak, hogy nem vetik be, mint anno a vegyi fegyvereket.
4/15 anonim válasza:
Elég érdekes az első 3 hozzászoló álláspontja. Elgondolkodtató.
Lesz természetesen. Az előszelét már lehet tapasztalni. Sőt bizonyos értelemben már elkezdődött.
5/15 anonim válasza:
#4 Elmondanád, hogy mégis kik között zajlana ez a világháború?
6/15 anonim válasza:
Nem, nem mondanám.
Ha ennyi eszed van fiam, hogy nem látod, hogy az elmúlt mondjuk 15 év nemzetközi konfliktusainak kik a résztvevői/okozói/elszenvedői/haszonélvezői akkor régen rossz.
8/15 anonim válasza:
Ez most rejtett zsidózás akart lenni?
9/15 anonim válasza:
#5 Ugye, nem arra akarsz célozni, hogy az USA és Oroszország között törne ki ez a világháború? Mert ez nem nagyon valószínű, ez a két ország nem ugyanabba a súlycsoportba tartozik. Vagy most z arabokra célzol? Mert velük is sok háború volt a közelmúltban, de ők meg nem képviselnek elég komoly erőz egy tényleges világháborúhoz, ráadásul nem is egységesek. Szóval nem tudom kire céloztál
10/15 anonim válasza:
Bocs béna vagyok nem #5-öt akartam írni hanem #6-ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!