Mi a célja Amerikának a civilek gyilkolásával Moszulnál?
Halomszám bombázzák le az amerikaiak a civileket Moszulban: [link]
Hogy lehet valaki ekkora emberalatti barbár állat, hogy a civil lakosságot mészárolja. Valaki meg tudja őket állítani? Jó lenne!
"Afganisztánban az amerikai erők engedélyt kaptak arra, hogy „részvétet nyilvánítsanak” az áldozatok hozzátartozói számára, valamint kárpótlást fizessenek az OHN-nek a kórház helyrehozatala érdekében – közölte a Pentagon október 11-én."
Az oroszok mikor tettek hasonlót?
"A 11-es válaszolót, aki az oroszokról állítja egy persze nem szólod le! :DDDDDD
Ezt nevezik kettősmércének!"
Öööö mit is, hogy egyetlen egy személytől kérdeztem. Amúgy pont a 11-es nem használ kettős mércét és elismeri, hogy senki sem szent. Amúgy nyugodtan belinkelheted a fotót, ahol látszik a Saját kérdéseid között ugyanilyen kérdés csak az oroszokra vonatkozóan hiszen biztos van ilyen, ha annyira számon kéred máson a kettősmércét.
Your link dated :
"KÜLFÖLD
2015-10-19 07:53:00
Szándékosan bombázott kórházat Amerika?"
Kerdezo, szokasodhoz hiven igazan friss es aktualis hirekkel probalod hergelni a hozzaszolokat
Csak igy tovabb fiam, ugyes vagy :)
Most saját magadat égeted be. A kérdésben, egy tegnapi hírt linkeltem, erre jöttök azzal, hogy Oroszország fél éve lebombázott egy kórházat.
Csak igy tovabb fiam, ugyes vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!