Mi a véleményetek arról, hogy megnőtt a szexuális erőszakok száma Ausztriában?
1.Ahogy leírták azt is, hogy a fenékfogdosós téma csak LEHET.
Szal simán benne van a pakliban, hogy egy feljelentés se fenékfogdosós volt.
2.Hagyjuk a szokásosat, nem csak a Ripost hozta le. Láttam nyilatkozni Wolfgangot.
Rá is lehet keresni nyugodtan.
Sajnos az Index véletlenül pont megint nem hozta le(vagy csak nem találtam).
mert magyarorszagon a magyar eroszakol, nem a migrancs!
Nagy kulonbseg, kifejezetten orom es boldogsag minden nonek akik egy magyar eroszakol meg.
Komolyan Ripost?
Egyébként meg ember,néz már szét Magyarországon.
Tele vannak az anyaotthonok bántalmazott nőkkel,gyerekekkel,ha valakit megerőszakolnak,akkor hiába megy el a rendőrségre,inkább az áldozatot hibáztatják,mint,hogy a tettest megbüntessék,ráadásul a statisztikák szerint a magyar nők több,mint 30%át molesztálták már élete során legalább egyszer.
Nem ezzel kéne foglalkozni?
Ki nem szarja le,hogy Ausztráliában mi történik,nem ott lakunk,ami ott történik,azt majd az ottani rendőrök,politikusok elintézik,ahogy akarják,nekünk semmi közünk nincs hozzá...
Igen, még mindig Ripost.
Másrészt már megint a szokásos "mer a magyarok is bűnöznek", szal hát akkor legyen még több :D
Annak se örülök, de már "bent" vannak, állampolgárok stb. Ezek legalább még "kint", ráadásul segítik őket és ez a hála.
Megnyugodhatsz, rajtam állna a nemi erőszakolók, magyar vagy migráns, menne É Koreába business classon.
"hasonló számú bűnöző van mindegyik között. "
Hát persze:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!