Oroszországban miért nincsen normális politikai elit?
Én jártam már Moszkvában, illetve egyetemen több orosz hallgatót is megismertem.Szerintem elég sok a tehetséges ember ott.
Például, autóipari dizájntervezés terén kimagaslanak.
Hogyha, normális politikai elitjük lenne, akkor jobbak lehetnének, mint Németország.
Az oroszoknál az innováció,kreativitás és a tudomány iránti szenvedély mindig megvolt.
A szovjet időkben is olyan komoly projekteket hajtottak végre, mint az amerikaiak.Persze, részben a verseny miatt, de képesek voltak rá.
A hadiipar most sem rossz.
De, az autóipar, techipar területén nagy a lemaradásuk.Illetve, maga az államszervezés egy katasztrófa.Nagyjából újra kellene építeni az egészet.
Amiért nálunk sem, csak ott jobban.
"Az oroszoknál az innováció,kreativitás és a tudomány iránti szenvedély mindig megvolt."
Ja, nekünk is milyen nagy tudósaink voltak, akik mind csak külföldön tudtak érvényesülni, mert itthon kiröhögték és lehúzták őket a prolik maguk mellé a sárba.
Kerdezo, irod : "Például, autóipari dizájntervezés terén kimagaslanak."
Minden bizonnyal a Zaporozsecre vagy a Zsigulira gondoltal.
Vagy a Lada Niva vilagszerte csodalt konstrukcioja adta az otletet ?
"Például, autóipari dizájntervezés terén kimagaslanak"
Biztosan?
""Például, autóipari dizájntervezés terén kimagaslanak"
Biztosan?"
Hááát...
A nyugati autócsodák 10-15 év után már kipotyognak a forgalomból.
De egy 20-25 vagy akár 30 éves Lada nem volt ritkaság...
"A nyugati autócsodák 10-15 év után már kipotyognak a forgalomból."
Érdekes, én csak "nyugati autócsodákat" látok 20+ év felett is, és maximum a cigányok járnak Ladával lomizni...
"Hogyha, normális politikai elitjük lenne, akkor jobbak lehetnének, mint Németország."
A politikai elitjük jobban él mint a német elit, miért akarnának ezen változtatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!