Hitlert miért tilos szeretni de a cucait elárverezni oké?
A "náci cuccok" általában gyűjtőkhöz kerülnek,onnan meg múzeumba vagy kiállításokra.
Egy 19.századi német faragott asztal elárverezése és egy tömeggyilkos istenítése szerintem nem említhető egy lapon.
# 2
De igen.
Mindkettő tárgy,ami egy bizonyos korszakhoz kötődik,és éppen ezért magas eszmei értéke van.
Ebbe nem kell többet belelátni.
Én könyvmániásként ha lenne rá pénzem,biztos hogy meg akarnám szerezni a Mein Kampf kéziratát,de ez nem azt jelenti,hogy én náci vagyok,vagy hogy egyetértek ezekkel a nézetekkel,egyszerűen csak tisztában vagyok az eszmei értékével és ha lehetne,akkor én akarnám birtokolni...
Ellenben ha szereted Hitlert és a nézeteit,ráadásul ezt terjeszted is,abból lehetnek problémák.
Nem kell messze menni,elég ha egy szélsőséges,idegileg instabil embereknek elmondod a nézeteidet az meg bemegy egy zsinagógába embereket ölni a nemzetért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!