Világszinten kik azok a politikusok, akikről jó véleményed van? Miért?
Nekem személy szerint Vlagyimir Putyin például ilyen.
(ÚÚÚÚÚÚÚÚÚRISTEN MOCSKOS HABONYISTA HOGYMONDHATSZ ILYET BÜRÜHÜHÜHÜHÜ - csak hogy ezt a kört megspóroljam igen kedves demokratáknak :D )
Mégpedig azért, mert pragmatikus és határozott vezető, amolyan 'nem sz@rral gurigázom és nem is félek kijelenteni, hogy nem sz@rral gurigázom' módon. Még ha valaki totál nem is ért vele egyet, akkor is van egy olyanfajta tartása, integritása, gerince ami egyszerűen hiányzik az ellentáborból. Szerintem már pusztán ezért több karizmája van, mint annak, aki mindenféle dologért kritizálja őt.
Putyin egy gyilkos diktátor, Trump meg sanszos hogy nem teljesen komplett.
Gratulálunk, jó választás :)
Putyin rendszere szerintem is nagyon jó, a seggnyaló embereknek. Aki nem seggnyaló beállítottságú az nem szeretne olyan rendszerben élni, ahol a börtönben nem a bűnözők, hanem a "valami nem tetszett neki és ki merte mondani, de egyébként ártatlan" emberek ülnek. És persze aljasnak is kell ahhoz lenni, hogy valakinek tetsszen, hogy ártatlan emberekkel van tele a börtön, ne adj isten a hullaház.
Szóval putyinista trumpisták, elő a nyelvetekkel és menjetek, vigyétek Viktort is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!