Deltadeathboy kérdése:
Mit kapok az iskolában horogkereszteket rajzolok a padra?
Figyelt kérdés
2017. febr. 11. 20:22
2/9 anonim válasza:
Lekiabálja a tanár a fejedet, ennyi. Ma már nem lehet verni a gyereket sajna. Régen kiosztott egy kokit, fűlhúzást ma már ezt sem teheti :(
3/9 A kérdező kommentje:
Mármint milyen figyelmeztetést?
2017. febr. 11. 21:17
4/9 anonim válasza:
Minek akarsz horogkeresztet rajzolni a padra? Baromság bármilyen önkényuralmi jelképet a padra firkálni.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát német órán unatkoztam nem akartam semmit se kifejezni de csak ceruzával írtam rá a padra de utána mikor a tanár észrevette letöröltem.
2017. febr. 11. 21:48
8/9 anonim válasza:
Nálunk is volt egy ilyen jó képességű anno. Ő matekórán alkotott tollal a padra. A tanárnő először lehívta az igazgatót, aki elmondta, hogy a következőnél nem csak szóbeli p.csän rúgás lesz, majd kérnie kellett súrolószert a gondnoktól, és el kellett takarítania a szarját.
9/9 anonim válasza:
Nálunk péniszekkel volt tele minden még általánosban (elég putri volt)
Egy komolyabb suliban lecseszhetnek, egy átlagos vidékiben már az sem érdekli a dirit ha egy kis cigánygyerek ellop tőled egy huszast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!