Lengyelországot azért cseszteti az EU, mert kezd a sarkára állni (migráció, médiapiac)?
Még hogy európai értékek.Az a migránspártisággal,meg a kultúrmarxizmussal egyenlő és kizárja a nemzetet.
Lengyelország kezd a sarkára állni.Nem fogad be migránsokat, ellenzi az EU baloldali,liberális migránspolitikáját.
De, a legjobban a médiapiac átszervezése birizgálja az EU, de főleg a németek csőrét.
Lengyelországban a médiapiacot 90 százalékban német médiacégek uralják.
Ami, mint tapasztaltuk még mindig goebbelsi reflexekkel rendelkezik, csak most a liberalizmus szolgálatában áll.
Ez ellen akar nagyon helyesen a lengyel kormány tenni.
Miért olvasol ilyen szennyportálokat, mint a 444?
Nekünk ott vannak a Dicsőséges Nemzet Híroldalai, mint például a 888 vagy az Origo!
"Az sem normális, aki a liberalizmust kizárólagosan a migránspártisággal és a homárokkal azonosítja."
Ott van még a genderizmus is.
Mellesleg, a liberálisok egyenlővé tették az ideológiájukat a migránsokkal.
Látott, hallott már valaki olyan liberálist, aki nem migrációpárti?Nem, mert ilyen nem létezik.
Vagy, létezik olyan liberális demokrácia, ami kizárja a migrációt?Nem, ilyen sem létezik.
Trump próbál valamit köszörülni, kevés sikerrel.
Érdekes, én liberális vagyok, de nem támogatom a bevándorlást és a genderbaromságot.
Akkor most mi lesz? Elkezd villogni a FATAL ERROR! felirat a szemed előtt és ömlik majd a vér az orrodból?
Lengyelország másolni akarja,azt amit nálunk csinálnak.
Ezért kritizálja őket az EU.
Az ott lévő lakosság erősen vallásos,könnyen butítható.
"Érdekes, én liberális vagyok, de nem támogatom a bevándorlást és a genderbaromságot.
Akkor most mi lesz? Elkezd villogni a FATAL ERROR! felirat a szemed előtt és ömlik majd a vér az orrodból?"
Nem, mert vagy hazudsz, vagy úgy gondolod, mint a sokuk "nem támogatom a migrációt, de a menekülteket be kell fogadni ideiglenesen (ló_szt ideiglenesen)".
A liberalizmusra amúgy is csak az állampolgársággal rendelkező migránsok szavaznak, mert állami lóvéból építik nekik a mecseteket,cserébe azok rájuk szavaznak.
Te elmebeteg vagy.
Remélem, hogy minél előbb létrejön a Skynet. Szívesen megdöglök, ha a kérdezőhöz hasonló, begyepesedett aberráltak is velem jönnek.
Te valami robot vagy amúgy?
A mondataid megfogalmazása tiszta olyan, mintha valami program generálná őket. A Google fordító hangján olvasom őket magamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!