Szerbiai magyarok nektek milyen viszonyotok van a horvátokkal?
Figyelt kérdés
A szerbek utálják a horvátokat, és a horvátok is ugyanígy a szerbeket, és az lenne a kérdésem hogy a szerbiai magyaroknak milyen a viszonyuk a horvátokkal ?2017. febr. 4. 13:03
1/6 anonim válasza:
A szerbek nem csak a horvátokat, hanem a bosnyákokat, meg a magyarokat, romákat is nagyon utálják. A szerbek nem az ember társaik elfogadásáról lettek híresek a 20. században. Az 1940-es években a szerbek megöltek több 10 ezer magyart, az 1990-es években meg a polgárháború idején halomra ölték a bosnyákokat, de utálják a szerbek nagyon a romákat is. Sőt az albánokat, meg szerintem a szerbek egy része mindenkit utál aki nem szerb származású. A szerb emberek között sok az agresszív ember, aki kapható magyarok, bosnyákok tömegsírba lövésére. Szerintem ezeket jobban utálják, mint a horvátokat.
2/6 anonim válasza:
A szerbiai magyarok szerintem jobban szeretik a horvátokat, mint a magyar gyűlöletükről is híres szerbeket. A horvátok se utálják a magyarokat, de a szerbeket nem szeretik.
3/6 anonim válasza:
A szerbiai, vagy ahogyan én szívesebben fogalmazok, a vajdasági magyaroknak jók a viszonyaik a horvátokkal.
4/6 anonim válasza:
Ahogy a szerbekkel is jó a viszonyunk:) Sőt, jobb mint a horvátokkal.
5/6 anonim válasza:
Én itt élek és a szerbek nagyon rendesek velünk ha mi is azok vagyunk velük. Sőt a horvátokat is ugyanígy elfogadják akik itt élnek. Viszont az én tapasztalatom az, hogy ha én magyarban vagyok engem a magyarok jobban lenéznek, mint itt a szerbek :))
6/6 anonim válasza:
Minket, mint szerbiai magyarokat a magyarországiak sokkal jobban lenéznek, mint a szerbek. Szerbeknek azokkal van gondjuk, akik nem beszélik a szerbet. De a szerbekkel nagyon jó viszonyunk van. Magyaroktól már kaptam olyat, hogy "szerb g*ci" meg egyéb gyöngyszemeket, viszont szerbet azért szidni magyart mert magyar, még soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!