Szerintetek mi lesz a mostani Román helyzetből?
Szerintem vagy polgárháború vagy a kormány lemond.
Szerintetek?
Megy minden ugyanúgy tovább.
Hogy is szokták mondani? Xarból nem lehet várat építeni. Így-így.
Milyen polgárháború? Nem kéne annyi kannásbort inni.
Egyébként ja, a kormány le fog mondani. Nem újdosnág ez arrafelé, Pontát is elzavarták.
Szerintem vagy semmi vagy visszavonják a kifogásolt törvényt ha a tüntetések nem kezdenek el lecsengeni.
De azért azt ne feledjük, hogy 300 ezer ember volt utcán a PSD-t meg ennél lényegesen többen szavazták meg és nem hinném, hogy az ő szavazóik közül most sokan lennének a tüntetéseken.
Na akkor helyzetjelentek nektek romániából ;)
Ha lemond a kormány akkor gáz van!! Mert nem a lemondás lenne most a lényeg hanem hogy visszavonják a törvényt!!
Az eu határidőt szabott meg. Ha nem vonják vissza a törvényt néhány napon belül akkor kiteszik brüsszelből a román képviselőket, romániának nem lesz beleszólása semmibe es visszavonnak minden eus támogatast romaniatol!!!!
Ebből mi lesz?? Nem tudom mit kozvetit nektek a média de nem is olyan valoszinutlen az hogy polgarhaboru legyen.
Nem tudhatjatok mi van itt... a media torzit ne feledjetek. Ez nem fog ezen a szinten megrekedni. Ezt az emberek mar nem turik.
Romania a vilagon az elso orszag amelyik legálissà tette a lopást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!