Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Trump ellen lejárató hadjárat...

Trump ellen lejárató hadjárat indult. Bele fog bukni?

Figyelt kérdés
Szerintem ki fogják csinálni az öreg faszit. :/ Az USA nem Oroszország...
2017. jan. 12. 19:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

10# Pontosan!

Amúgy meg:

[link]

Persze, hisz egy séf, aki kérdőre vonja amiatt, mert len1ggerez egy feketét, hirtelen eltűnik és a holtestét egy folyóban találják meg egyáltalán nem gyanús.

Igazatok van, én vagyok a bolond, de még mindig nem látom az ellenérveiteket. Vitatkozzatok már ßaszki, ne csak hisztizzetek meg személyeskedjetek.

2017. jan. 12. 20:02
 12/21 anonim ***** válasza:
hát a John Podesta se semmi,azokkal az emailekkel...human trafficking at its finest... :))
2017. jan. 12. 20:06
 13/21 anonim ***** válasza:

[link]

Milyen érdekes, hogy Rich-et, aki Julian Assange szerint a feltört DNC levelezést kiszivárogtatta nekik egész véletlenül kétszer hátba lövik fényes nappal. De ez is nyilván véletlen és semmi köze Clintonhoz. Amúgy még mindig várom az ellenérveiteket, bár tudom, hogy nem tudtok egyet se felsorolni, de azért erőltessétek meg a buksitokat és legalább valami BuzzFeed kamu cikket dobjatok be, arról, hogy Trump az új Hitler.

2017. jan. 12. 20:11
 14/21 anonim ***** válasza:
30%

"Azok a kamu felmérések, amikből az jött ki, hogy Trumpnak kevesebb, mint 1 százaléknyi esélye van a győzelemre úgy lettek kidolgozva, hogy regisztrált demokrata szavazókat kérdeztek meg"

Gondolom ezt is bírod bizonyítani.

"A legtöbb Trump szavazó amúgy eleve meg se mert szólalni, mert brutálisan megbélyegezték azokat, akik nyíltan kiálltak Trump mellett"

Hát az USA-ban egyáltalán nem olyan a választás, mint nálunk és nem rejtik az emberek véka alá a véleményüket. Ha így lenne, akkor nem lett volna sok bolt tele a jelöltek dolgaival. Láttam a nyáron.

Egy séf??? Én azt hittem valami komoly politikai ellenfelét tüntette el.

"mainstream média "

Annyira nem adta Trumpot, hogy élőben hallgattam végig egy kampánybeszédét a JFK-n és nem kis helyi tv adta.

A CIA jelentésről nem is beszélve.

2017. jan. 12. 20:14
 15/21 anonim ***** válasza:

# 9/13 Időpont ma 19:55

Lásd, te magad mutattad meg miért hívő, pont itt: # 14/14 Időpont ma 20:14.

Aki szerint Hillary és Trump nem a két legrosszabb jelölt volt idén, az nem követte a választásokat.

2017. jan. 12. 20:16
 16/21 anonim ***** válasza:
4%

"Aki szerint Hillary és Trump nem a két legrosszabb jelölt volt idén, az nem követte a választásokat."

Mondta ez valaki? A pártjaik elő-választásait mégis ők nyerték, úgyhogy lényegtelen ki mit gondol róluk.

2017. jan. 12. 20:18
 17/21 anonim ***** válasza:
9%
Legyél te hívő, ha akarsz, nekem Sanders szimpatikusabb volt, de inkább maradt volna még Obama négy évig.
2017. jan. 12. 20:19
 18/21 anonim ***** válasza:
4%
Én csak az állítások tényszerű bizonyítására vagyok kíváncsi.
2017. jan. 12. 20:21
 19/21 anonim ***** válasza:
Rosszabb, amerikában kevésbé elfogadott botrányokba sem bukott bele sajnos és a tények illetve megalapozott feltételezések nem lejárató hadjárat
2017. jan. 12. 21:41
 20/21 anonim ***** válasza:

megválasztása óta csak növekedett a támogatottsága, egyébként ő a választások alatti lejárató kampányból is csak profitált.

ő volt az első aki nem a bulvárban hanem a politikában is hasznosította a negatív reklám is reklám alapelvet, neki nem hiszem hogy lejárató kampánnyal tudnának ártani.

2017. jan. 13. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!