Kinek az érdeke egy keresztény-muszlim háború?
Minden arra utal hogy valakiknek ez a célja. Egyrészt itt az ISIS. Azt mondják róluk, el akarják foglalni Európát a hitetlenektől. Ők felelősek az európai merényletekért, de ez semmi ahhoz képest amit Irakban és Szíriában művelnek. Legutóbb is Törökországban támadtak. Muszlimok miért hoznának létre egy szervezetet ami 99 százalékban muszlimokat gyilkol? Az európai támadásoknál meg mintha ugyanaz lenne a forgatókönyv, aminek a legfontosabb kelléke nem a lőfegyver vagy a bomba hanem a személyazonosító okmány D:) Szinte mindig a helyszínen hagyja az elkövető, és próbál menekülni. Ha tudják kit keressenek semmi esélye menekülni mert előbb-utóbb elkapják. Ha a személyi nem lenne elég, gyakran a telefonjukat is otthagyják :)
Aztán itt a média. Iszlámellenes propagandát folytat, összemossa a muszlimokat a terroristákkal. Már-már nyíltan muszlimok ellen uszít. Ezzel mit érnek el? Szerintem ez az ISIS-t segíti, mert egyre többen támadják a muszlimokat és nem csak szóban. Egyre több lesz az ellenük irányuló erőszakos cselekmények száma. Ez hová vezet? Többen csatlakoznak az ISIS-hez, még olyanok is akik egyébként messziről elkerülnék.
"De a turbánok buták mint a kő. Idejönnek kiírtják a fehér fajt majd jönnek a zsidók és megölik őket. Ha jól játszák a lapokat és jól játszák akkor túl későn lesz háború így habár mi meghalunk rengeteg turbánt magunkkal viszünk, nekik pedig csak a maradékot kell megölni"
Mindig elfelejtem hogy ez az oldal a paranoid téveszmések gyülekezőhelye.
Kerdezo, azt miert nem kerdezed meg, hogy
"Kinek az érdeke egy zsidó-muszlim háború?"?
"Kinek az érdeke egy zsidó-muszlim háború?"?
Izrael terjeszkedni akar. Ezt pedig csak a muszlimok rovására teheti. Ez az egész történet az ISIS-el, menekültekkel, muszlimellenes propagandával Izraelnek jó. Ha valaki nem ért egyet ezzel szívesen meghallgatom de akkor írja le azt is miért nem.
Izrael nem terjeszkedik, sot!
Kivonult a Sinai felszigetrol, kivonult Libanonbol, beengedte Arafatot es bandajat, kivonult Gazabol.
Mindezek cserebe kapja Kibanonbol a Hizballa tamadasait, Arafattol es orokoseitol az intifadakat es a keseleseket, autobuszrobbantasokat, es Gazabol a Hamasz raketait.
Nem artana kicsit olvashi a hireket. Es ezt aztan nem a mainstream media kozli, hanem nezd meg pld a muszlimok facebook oldalait.
"Ha valaki nem ért egyet ezzel szívesen meghallgatom de akkor írja le azt is miért nem."
A 6-os posztomban levő kép szerintem tökéletesen megmagyarázza, miért orbitális baromság ez az elméleted. De biztos én vagyok a hülye, és te majd mindjárt elmagyarázod, hogy miért érdeke Izraelnek az, hogy az összes szomszédja és a szomszédjainak a szomszédjai is a legelmaradottabb iszlámfundamentalisták irányítása alá kerüljön. Tényleg, Izrael annak örülne a legjobban, ha egész Irak és Szíria az ISIS uralma alá kerülne, amely aztán biztos Izrael legjobb barátja lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!