Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Milyen a megítélése Obamának...

Milyen a megítélése Obamának az USA-ban most?

Figyelt kérdés
Jó volt a 2 ciklusa alatt, vagy ott is megy az elmúltnyolcévezés?

2016. dec. 27. 09:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik oldalról nézed, republikánus vagy demokrata oldalról. Amúgy sokan azt mondták a választások előtt hogy jobb lenne újra Obama mint Hillary vagy Trump. De ugye ezt ott nem engedik a törvények hogy 3 ciklusa legyen egy elnöknek.
2016. dec. 27. 09:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Az jelzésértékű, hogy az Obama általtámogatott Hillary elbukta a választásokat. Na meg az is jelzésértékű, hogy csak hajszálnyival.

Nézegetem az amcsi sajtót a neten, de olyan jellegű Hillary-Obama szembeállítást sehol nem tapasztaltam, amit az első ír. Nem tudom ő hol olvasott ilyent. Vagy egyformán utálják mindkettejüket, vagy egyformán rajonganak értük. Ami érthető is, hiszen egyikük sem vitt külön politikát, ugyanazt a politikát vitték mindketten közösen.

2016. dec. 27. 09:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Sokan szerették Obamát,ha indulhatott volna biztos,hogy nyer.

Egyébként igaza van az elsőnek,tényleg sokan vannak,akiknek Hillary nem volt szimpatikus,de Obamára szavazott volna.

2016. dec. 27. 10:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy a Republikánusok nem fényezik túl Obamát.

Ugyanakkor azt gondolom, hogy Obamának, ha indulhatott volna a választáson, Trump nem lett volna az ellenfele. Hillary egy külügyminiszterként leszerepelt nő volt, aki birtokolt gazdag támogatókat ugyan, de elég jól tudta Trump hasznosítani, a kampány során hogy ő aztán saját pénzből csinálta és ez milyen szuper...

Ami ténylegesen jelzésértékű, az a részvétel...

2016. dec. 27. 10:47
 5/5 anonim ***** válasza:
#2: Nem csak a sajtót kell olvasni, a véleményeket és a kommenteket is amiket az emberek írnak. A demokrata érzelmű szavazók közül sokan nem mentek el mert Hillary nem volt alkalmas személy szerintük elnöknek, nem tudom honnan vetted a leírtak alapján a "Hillary-Obama szembeállítást sehol nem tapasztaltam, amit az első ír. Nem tudom ő hol olvasott ilyent." Én nem írtam szembenállásról, hanem azt hogy nem volt jó jelölt Hillary a demokraták részéről! Sokan Bernie Sanderst látták volna szívesen jelöltnek és elnöknek.
2016. dec. 27. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!