Csernobil reaktor szarkofágjának megépítésére hogyhogy nincs pénz? Minden másra, pedig van?!
Múltkor láttam egy dokumentumfilmet Csernobilról és azt mondták, hogy nincs a világnak 1 milliárd eurója, hogy megépítsék a szarkofágot!!! Ember lenne rá!
Minden más hülyeségre van minden országnak pénze: gondolok itt az olyan dolgokra, mint a "Megasztár", "Csillag születik", Mrs. World szépe, stb...
Az életünk nem fontos????
13.01-nek:
Nagyon sajnálom, hogy így alakult, az én nővéremnek is diagnosztizálták a pajzsmirigy-daganatot, de ebben az a "jó", hogy a chemo ellenére is jobb ez, mint egy mellrák vagy más daganat...
Teljes mértékben egyet értek veled. Most gondoljuk csak ez a Görögöknek 120 milliárdot oda adnak.....
Arra van lóvé, de mondjuk a Nabukó megépítésére -amely inkább a kelet Európaiaknak lenne fontos- már nincs.
Na hát ez az!!!
Minden más "hülyeségre" van a világnak pénze, de pont erre nem!!! Felháborító!!!
Valszeg az a dokumentumfilm nem igazán volt objektív...
El fogják kezdeni a szarkofág felújítását, de nem bontják le a régit sem hanem köréépítenek egy még erősebbet..
17:58-nak ez jó! :D
18:03-nak én is tudom, hogy fognak köré építeni egy másikat, de MIKOR???????????
terveznek ey újatt, de semmit nem találtam az interneten, hogy épitik. A régi már megvan támasztva... úgyhogy sz..ni fogunk sajnos.
Az 1991-es csernobili tüz esettröl tudsz valamit? 2-es blokk kigyuladt akkor
"A kérdező kommentje:
15.38-nak írnám, hogy igaz, hogy van rajta szarkofág, nem sugároz már úgy, de alatta még mindig izzik a láva, ami a robbanás során keletkezett és ez alatt a láva alatt pár centivel ott van több ezer tonna plutónium, és ha az robban, akkor...."
ÚRISTEN!!!!Tudom hogy régi bejegyzésre válaszolok de nem birtam ki hogyne irjak ide!!!!Több ezer tonna plutónium???
Te hülye vagy???Komolyan kérdem.Tudod mit irtál le???Mindössze 100kg plutónium van a szarkofág allatt.1mg plutónium végez egy emberrel,100kg plutónium végez 100millió emberrel!!És nem tud brobbanni az a veszély már elmúlt hála z ugynevezett "Likvidátoroknak".A veszély az hogy beomlik a szarkofág és ismét megnő a sugárzási szint!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!