1989 előtt mindenki lenézte nyugaton a baloldali gondolkodást mint fertőt, most pedig szinte egész Nyugat-Európa a baloldalra húzó anti-kereszténységet és liberális nemzetellenességet támogatja?
22 neked ez valamilyen mániás-elmebaj, amit itt sorozatban leadsz? Inkább hallgass zenét, megnyugtat - és közben esetleg elmerenghetsz a kereszténység és az európai kultúra viszonyán.
J.S. Bach H-moll mise
Kérlek szépen, bécsi klasszikus
Haydn
Joseph Haydn Messe B Dur "Kyrie"
másik bécsi klasszikust is
Mozart Requiem - az európai kultúráért :(((
Sajnos kérdező, van az a fertőzés, ami már nem gyógyítható. Ha valaki nem tudja és nem is akarja megismerni fogalmak jelentését, ha valaki csak gyűlölni tud, ott egy ilyen fórum már nem tud segítség lenni. Te ezt arra használod, hogy saját téveszméid erőltesd másokra, nem pedig a klasszikus kérdező szerepkört vetted fel (szeretnék valamit megtudni). Te a kérdésedet kizárólag arra használod, hogy fröcsöghess.
És az pedig nyilvánvaló dolog, hogy sok mindenről elmondható, az egyik ember számára értéktelen, a másik számára értékes. Hogy most akkor mitől érték az érték, vagy mitől nem, az már elérhetetlen magasságokban van. Nem is fárasztanálak.
Azt viszont tudom, hogy aminek hatása van, arra szükséges figyelni, hogy mit jelent számomra. Aminek viszont semmiféle hatása nincs, azt az ember maximum kikerüli, de nem érinti meg. Minek töltené vele idejét. Így vagyok a te véleményeddel is. Néhány figyelemre méltó észrevételt olvastam itt, a tiéd nem volt közöttük.
Szekularizált államban élünk,hinni a templomban kell,és magánügy.
Ne kényszerítsd rá másokra a kereszténységedet!
"Sajnálom, hogy nem adatott meg nektek a hit ajándéka."
Még mielőtt az hinnéd, nem az a kereszténység hogy minden muzulmánt le kell mészárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!