Az osztrák nagkövetségnél elárulják nekem, hogy mi azu ausztriai bevándorlási hivatal neve és címe?
Ez már kezd átmenni vicc kategórába. Kedves kérdező 5. alkalommal teszi fel a kérdést hogy kaphat -e menekültstátuszt ausztriában. Nem túlzok, ez az igazság, láttam mind az eddigi 4-et és 4/3 válaszoltam is neked.
Persze egyik alkalommal sem árultad el hogy minek neked menekült jogi státusz ausztriában.
Na most figyelj, hátha, hátha talán felfogja az agyad végre:
EU-S ÁLLAMPOLGÁRKÉNT NEM KAPHATSZ MENEKÜLTSTÁTUSZT SEHOL A VILÁGON!!!
A 2010 elötti kanadais cigány ügyet meg már el sem mesélem mert már megint csak összezavarná a borsónyi agyadat. A lényeg hogy most nem fog menekültstátuszt kapni, SEHOL!
Az Európai Unió nemzetközi viszonylatban biztonségosnak számít. Ha politikai/gazdasági okok miatt menekülsz akkor fogod magad és beszállsz a kocsidoba és oda mész EU_n belül ahova akarsz. Szabad mozgás van. Ha pedig kitiltottak ebből az országból akkor menj el vmi Szingapúr, Arab Emirátusok kategóriájú országba. MInd2 helyen beszélnek angolul is. Komolyan, b-ssza meg, 4 naponta kiírod ezt a k-rva kérdést. Legalább vetted volna a fáradságot hogy neten utána nézel te lusta f-sz, vagy kiautózol bécsbe a magyar nagykövetségre. De neeem, tegyük fel pár naponta ezt a kérdést hátha válaszol rá valaki, hiszen manapság minden második magyar menekültként érkezik Ausztriába. Tudod , ez úgy volt hogy felszálltak a vonatra a szírek közé és azt hazudták a fehér bőrükkel hogy afganisztániak vagy ők is szírek, csak te akkor lemaradtál erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!