Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Valaki megtudja nekem mondani,...

Valaki megtudja nekem mondani, hogy Izrael miért tartozik Európához?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 20:49
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

biztos azért mert sokan európából települtek vissza izraelbe

(mi a héber utáni két leggyakoribb nyelv izraelben: a magyar meg az orosz...)

2010. máj. 6. 09:41
 12/22 anonim ***** válasza:

Nem Európa, de ide sorolták be őket fotbalügyileg, aminek az az oka, hogy ha a Közel-Kelettel illetve Afrikával játszanának (vagy épp Ázsiával, ugyanúgy határeset...) akkor az ottaniaknak nem sok esélye lenne, lévén egy jó csapat fenntartásához és kiképzéséhez pénz kell, nem is kevés. Pont az arabokkal lenne kitolva ha ott játszanának, Európával meg úgy beillenek a súlycsoportba...

Bár lehet hogy azért mert az európaiaknak okoz örömöt elpüfölni őket :D

2010. máj. 6. 11:36
 13/22 anonim válasza:
93%

Azért az európai fociligákban játszanak az izraeli csapatok, mert a szomszédaiknál már 60 éve kitelt a becsületük, és arab testvéreikkel könnyen lövöldözésbe fulladhatnának a meccseik, ahogyan ez a közel-keleten szokásos.

Európai viszont európai és toleráns, ahol imádni illik a zsidókat, akár annyira is, hogy a földrajzi törvényszerűségeket is felülírjuk a kedvükért.

Ha ez nem győzött még meg, gondolj a végső érvre, és mindjárt megérted, miért éppen nálunk KELL játszaniuk.

2010. máj. 7. 08:37
 14/22 anonim ***** válasza:
Közel kelet!
2010. máj. 7. 13:03
 15/22 anonim válasza:
40%

Ha a kérdésben vagy közvetlenül utána egy hozzászólásban hozzáfűzted volna, hogy a foci miatt érdekel, akkor nem kavartál volna ilyen nagy vihart!

No meg a topic választás is lehetett volna szerencsésebb!

2010. máj. 7. 14:32
 16/22 anonim válasza:
Ha a focit nézzük, akkor Azerbajdzsán is kilóghatna a sorból, vagy esetleg Grúzia, ugyanis nagyon keleten vannak, de mivel az UEFA-ba "felvételt" nyertek, ezért Europában rúghatják a bőrt.
2010. máj. 7. 22:08
 17/22 anonim ***** válasza:
51%
Azét mert zsidók, és ők a világ urai és oda tartoznak ahová csak akarnak.
2010. máj. 8. 09:59
 18/22 anonim válasza:
100%

Hát igen, akárhogyis nézem, én Izraelt az Arab-félszigeten látom. Az pedig nem Európa! De szerintem is több oka van az Európába sorolásnak, egyrészt valóban a pénz, másrészt a közel-keleti konfliktusok, harmadrészt meg a legtöbb zsidó Európából költözködött át Izraelbe.

A viharkavarást illetően meg, én nem értem, mi ebben a vihar, szerintem itt Magyarországon túlspilázzuk ezt a témát. Ha valaki arab, akkor arab, ha néger, akkor meg néger, nem? Hülye példa, de attól még, hogy a ló fekete vagy barna, netán telivér vagy igásló, attól még lóról beszélünk, nem? Ezzel csak azt akarom mondani, hogy mind emberek vagyunk, attól függetlenül, hogy milyen rassz jegyeit viseljük magunkon. És ha Izrael nem Európában van, akkor nem ott van, és nem kellene mindjárt aljas gyűlölködést felfedezni a kérdésben.

2010. máj. 8. 14:08
 19/22 A kérdező kommentje:

Az utolsónak (és a többi TISZTÁN látónak)(vagyis nem lát egyből rasszizmust egy olyan kérdésben ahol az nincs is odaírva!!!)köszönöm!!

A kérdésre választ kaptam(de azért várom még ha van hozzáfűzni való!

2010. máj. 8. 19:00
 20/22 anonim ***** válasza:
annyira tartozik europához mint egyiptom,meg mondjuk libia,nagyon europainak szeretnének látszani de nem azok.
2014. jan. 23. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!