Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok arról, hogy az...

Mit gondoltok arról, hogy az amerikai kisebbségek elkezdtek fegyverkezni Trump miatt?

Figyelt kérdés

Kereskedők statisztikái szerint Trump győzelme óta négyszer annyi fegyvert adtak el kisebbségieknek, mert félnek, hogy bármikor rájuk támadhatnak rasszisták, hisz az elnök is ezt teszi.

Mi a véleményetek?

2016. nov. 30. 09:57
1 2
 11/16 mannnocska ***** válasza:
30%

nem alaptalan a félelem - szájhősködés - erőszak

Hölgyeim és uraim így lehet a semmit felfújni szép nagyra!

Amúgy van is konkrét eset? Mert fordítottról tudok, amikor trump támogatót vertek meg, lopták el az autóját. Nem is egyet.

2016. nov. 30. 11:45
 12/16 anonim ***** válasza:
45%

Ja, holokauszt nem lesz, csak éppen a sok fegyvernek hála, egy 2. polgárháború keretében fogják egymást lemészárolni.

2016. nov. 30. 13:31
 13/16 anonim ***** válasza:

12:

Majd azután beszélj hogy történt ilyen.

Érted. Most akkor én meg mondjam azt hogy szerintem meg Európában lesz megint nagy baj abból, hogy nincs fegyver a lakosságnál? Szerintem ez így van, de én ezt úgy mondom, hogy egyrészt már történt ilyen, másrészt meg ami fontosabb: Ugyanúgy nem tudom bizonyítani amit mondok, mint te.

Vagy egyszerre vegyük el a fegyvert az USA-ban az emberektől és adjunk fegyvert Európában az embereknek?

Én azt gondolom több áldozata van annak számszerűleg hosszú távon, ha nincs fegyvere a lakosságnak, mintha van.

2016. nov. 30. 14:07
 14/16 anonim ***** válasza:

11:

Meg nem érted? Nem tudom ki vagy, de gondolom viszonylag a normális, törvénytisztelő emberek közé tartozol. Akor is ha most ebben nem értünk egyet.

Úgyhogy ha nekem lenne fegyverem és téged el akarnának vinni akár a négerek, akár a ku-klux klán valami alapján (néger vagy, heteró vagy, zsidó vagy, fehér vagy, stb), akkor mennék és közéjük lőnék, színtől függetlenül, hogy ne vigyenek el téged és valószínűleg egy pár szomszéd is jönne velem. Fegyver nélkül ez meg elég nehéz lenne.

2016. nov. 30. 14:10
 15/16 mannnocska ***** válasza:

14: ezt biztos nekem akartad, vagy csak töröltek kommentet azóta, és átszámozódott?

Mert ha nekem szántad egy cseppet sem értem hogy miért írtad ezt...

2016. nov. 30. 14:18
 16/16 anonim ***** válasza:

15.

Nem neked akartam, csak itt olyan sok provokátor ír, hogy simán törölnek 4-ből 1 választ :D

Szóval: Volt egy válasz a 11:45-ös és 13:31-es között, ami egykor a 12-es számot töltötte be.

De azt azóta törölték. Annak a szerzőjének írtam a 14:10-es válaszom.

2016. nov. 30. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!