Akik kívülállókként látszólag Hillary pártiak, Trump-al szemben, azoknak mi a véleményük Bernie Sanders-ről, Sanders-et vagy Hillary-t választanák?
a szlogenek versenyeztek, nem a programok
a demokrata tábort viszont erősen megosztotta hillary, sanders-el szerintem megnyerték volna a demokraták, és azok is szívesebben látták volna, akik amúgy republikánusok, de nem akarták trupmot, hillaryvel viszont úgy voltak, hogy nála még trump is jobb
6!
Lehet hogy neked az játszik, de a többségnél nem. Mindenkinek a pénztárcája az első! Kit hat meg mi van a Közel-Keleten vagy máshol, ha itt kevesebbet ér a pénzed, mert egy vadbarom túladóztatja a rá szavazó kis pénzűek nagyobbik részét. Így is már majd 35%-os az elvonás, ami óriási, és cserébe nincs állami szociális háló mint Európában. Egy 4 tagú család átlag egészségbiztosítása 900 dollár havonta. Ezekről kellene szólnia a kampánynak, nem holmi emailekről, meg hogy Trump milyen stílusban szed fel nőket!
# 5
Értjük. Mindenki hülye, aki nem a te szíved csücskére szavazott. Cseppet se zavarjon, hogy ők élnek ott, ez az ő választásuk volt, az ő bőrükre megy a játék. Te a foteledből biztosan jobban tudod. Csak sajnos az a sok szegény hülye tojik a fejedre.
Nézzük az alapvető motivációkat, hogy miért akar elnök lenni:
Trump: szórakozás, hatalomvágy, gazdasági előnyök a saját cégbirodalmának. Elég szarul hangzik.
Clinton: Beteges hatalomvágy, élete vélja az, hogy elnök legyen, nem pedig az, hogy elnökként csináljon valamit. Nem túl szerencsés.
Sanders: Szerintem neki küldetéstudata van, szeretne javítani Amerikán, ezen belül is a legaslóbb rétegek helyzetén.
Mivel nálam ez az elsődleges szűrő, amin csak Sanders ment át, rászavaztam volna.
Clinton és Trump közül Clintont választottam volna, mert Trumpot potenciális veszélyforrásnak látom (aztán majd meglátjuk, mit művel ténylegesen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!