Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elképzelhető, hogy Németország...

Elképzelhető, hogy Németországban a jövőben nem iszlám ország lesz, hanem ateista?

Figyelt kérdés

Az tény, hogy Kelet-Németországban a legnagyobb az ateisták száma a világon:

[link]

Itt meg egy térkép a 2050-es várható vallási viszonyokról:

[link]

E szerint a lakosság 60% lesz keresztény. 30%-a viszont már ateista, iszlám csupán 10%.

2016. nov. 27. 14:13
1 2
 11/17 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

@15:01

(OFF)

"Ha az ember nem ismeri önmagát, akkor hogy tudna magánál intelligensebb gépet csinálni?"

Bocs, de ha tanultál volna kibernetikát, akkor tudnád, hogy viszonylag könnyen. Semmilyen fizikai törvény vagy logikai ellentmondás nem akadályozza meg, hogy magunknál intelligensebb gépet alkossunk. Kizárólag a kibernetika gyakorlati fejlettségén múlik a dolog. Még csak magunkat (az emberi agy működését) sem kell ismerni hozzá, egy bármilyen intelligencia megalkotásánál nem követelmény, hogy annak emberinek kell lennie.

(ON)

Elnézést az offért...

2016. nov. 27. 15:18
 12/17 anonim ***** válasza:
89%

Nemetorszag biztosan nem lesz iszlam orszag, legalabbis 100 even belul tuti nem.

Aki mast allit az manipulal es/vagy full sotet.

2016. nov. 27. 16:48
 13/17 A kérdező kommentje:

kedves utolsó ezt mire alapozod?:)

Te is az ateizmusban látod az okot?

2016. nov. 27. 17:21
 14/17 anonim ***** válasza:
53%
Nem, en tanultam matematikat altalanos iskolaban.
2016. nov. 27. 17:59
 15/17 anonim ***** válasza:
69%

Mitől lenne iszlám ország?

Valóban, Európa abba az irányba tart, hogy egyre kevesebb vallásos ember lesz. De a vallás csak egy statisztika, semmilyen jelentősége nincs, mivel szerencsére szekuláris államok vannak Európában.

Éppen ezért nem számít az sem, ha lesz 10-20% iszlám vallású, mert az államigazgatás itt soha nem lesz olyan, mint egy iszlám országban.

2016. nov. 27. 18:21
 16/17 anonim ***** válasza:
#4: Hmmm...és neked, mi lesz ebben a jó?
2016. nov. 27. 20:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Az szerintem, nagyon elképzelhető, hogy nem lesz iszlám ország, én legalábbis, biztos vagyok benne. Az ateizmus meg, szerintem már most is nagyon elterjedt. A keresztények jelentős része is, inkább csak papíron az.
2016. nov. 27. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!