Mi a véleményetek arról, hogy az EU már nem a Föld legnagyobb gazdasága?
Az EU-t már jó néhány éve vizsgálják úgy is, mintha egy ország lenne, s ez alapján sokáig több GDP-t termelt, mint az USA. 2015-ben viszont fordult a kocka, már az Egyesült Államok a világelső. Ez azért szánalmas, mert az 510 milliós lakosú EU kevesebb GDP-t termel, mint a 320 milliós USA.
Szerintem ideje lenne már jobban elmélyíteni az integrációt a föderáció irányába, mert ez az egy helyben való toporgás nemhogy nem vezet sehova, de még vissza is veti az Unió fejlődését. Ideje lenne már a közös kormány, hadsereg, kül- és gazdaságpolitika létrehozásának.
"Szerintem ideje lenne már jobban elmélyíteni az integrációt a föderáció irányába..."
Nem megy.
A föderáció azt jelentené, hogy bebetonozzák a gyarmati rendszert, és a kissebb, gyengébb országok dolgoznak éhbérért, hogy a nagyobbak túléljenek.
A másik, hogy az USA-val azért sem lehet versenyezni, mert 140 országban van hadserege, a CIA meg a lehallgatások mind arra vannak kihegyezve, hogy az amerikai érdekek érvényesüljenek.
Tehát istt nem az a lényeg, hogy milyen szintű az integráció, hanem hogy katonailag, titkosszolgálatilag és technikailag képes-e Európa lekörözni az USA-t...
Meg hogy az USA hagyja-e...
Szerintem a fejlődés útja az Eurázsiai Unió, ami valóban nagy lehetőségeket rejteget, és azzal az USA-t is féken lehetne tartani.
# 4
Szánalmas ez a ruszofób hiszti.
Mesélj, milyen fóbiáid vannak még? Iszlamofóbia? Judeofóbia? Homofóbia? Heterofóbia? Ésatöbbi?
#4 "Vagyis az általad behallucinált gyarmati sor helyett válasszuk a valódit, az orosz megszállást."
Senki nem kér az orosz megszállásból.
De mindenképpen tisztességes, ha nevén nevezzük a dolgokat.
2008-ban az országban megtermelt haszon 92%-a külföldi vállaltoknál jött össze.
Ez kb afrikai gyarmati szint. Nincs kec-mec.
Az, hogy a fizetések is negyede, ötöde a nyugatinak, szintén ezt támasztja alá.
Meg hogy a Nemzeti Banknak függetlennek kell lennie, és nem nyomtathat pénzt, mint például a FED... Szóval kik döntenek itthon? a magyarok, vagy mások?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!