Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek nem félelmetes,...

Szerintetek nem félelmetes, ami a francia focicsapatban van?

Figyelt kérdés
Alig van francia (nem fekete) játékos a kezdőcsapatukban, csak a kapus (Lloris) meg a csatáruk (Giroud) teljes francia, Griezmannban (portugál) meg Koscielnyben (lengyel) is van valami más vér.

2016. nov. 13. 15:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

A francia csapat a globális felmelegedésre bizonyíték:

[link]

2016. nov. 13. 16:36
 12/19 anonim ***** válasza:
81%

Én nem tartom félelmetesnek.

Senki nem kényszerítette rájuk,hogy ezeket az embereket válasszák be a csapatba.Népességi szinten sincs sok betelepült az országban,ami miatt rettegni kéne.

Egyszerűen a teljesítmény számít és ezek az emberek voltak a legjobbak.

Ha nem győz a csapat nincs pénz.

Szerintem igazuk van.

Jobb ez,mintha csupa franciával rajtuk röhögne mindenki,mert annyira bénák,ráadásul még a pénzt is ölnék bele feleslegesen...

2016. nov. 13. 17:13
 13/19 anonim ***** válasza:
74%

"tisztaság" baze:D hiába a tisztaság, ha kikap a csapat..

A cél a jó teljesítmény. Kik a jobbak a pályán? A franciák vagy a szlovákok?

Egyébként meg elég maradi felfogás felmenők alapján megítélni az embert. A dolgaidért csak a születésed utántól vagy felelős. Ha oda születtél, az nem a te bűnöd. Ők franciák.

2016. nov. 13. 17:46
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne félelmetes? A portugálok, belgák, németek, angolok is jól el vannak látva "idegenekkel". Ilyen a világ.
2016. nov. 13. 18:50
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
Hát megértem, ha sokaknak nehéz felfogniuk, hogy a foci pénzre megy. Ezért a legjobbakat alkalmazzák. Már akiknek van erre pénzük. És az pedig közismert, hogy a legjobbak nem az európaiak közül kerülnek ki. Csak úgy 70 éve még nem jöttek rá (elég sok helyen), hogy játékost venni is lehet. A foci megtanulása képesség, akarat és tanítómester kérdése. Nálunk jelenleg azért gyenge a foci, mert a háromból egyik se létezik.
2016. nov. 13. 19:29
 16/19 A kérdező kommentje:
Akkor a spanyolok hogy bírják úgy,hogy csak spanyolok játszanak?
2016. nov. 13. 20:43
 17/19 anonim ***** válasza:
23%

Nemrégiben volt alkalmam Párizsban járni ahol 4 kisboltban és egy gyrosos-ba is benéztem. Ezekben az üzletekben vagy arab vagy néger tulajdonos van.

Szóval elégé elkorcsult a francia nemzet

2016. nov. 18. 21:59
 18/19 anonim ***** válasza:
74%

17es, négy egész boltban jártál? Ráadásul egy gyrososban is? Hát igen, te láttad Franciaország sava-borsát, ez alapján egyértelmű a kép a franciákról!

Azért a pesti gyrososokba ne nézz körül, jó? Ott nem arabok vannak..

2016. nov. 18. 23:55
 19/19 anonim ***** válasza:
61%

Ez már a 2000-es évek elején is így volt. Képzeld el, nem úgy válogatják a játékosokat, hogy azok reprezentálják egy ország lakosságának etnikai összetételét.

Közép-ázsiai országok atlétái között is találhatsz néger futókat mondjuk, viszont ott gyakran még csak nem is ott született, hanem honosított sportolókat "sikerül" benevezni, persze néhány millió dolláros boríték kíséretében...

Egyébként sem értem mire akarsz kilyukadni, állítsanak fel minden utánpótlásprogramban fajtanemesítési programot?

2016. dec. 2. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!