Donald Trump győzelmével a szabadelvűek végre a szerszám rossz végére kerülnek?
Nem véletlenül utálják annyira.
Akiktől ők félnek, az rossz ember nem lehet.
Ezt leginkább az "inga visszalengésének" lehetne nevezni.
Eddig a fehér heteroszexuális jobboldaliakat szívatták orrba szájba, meg kitalálták a szájkosarat, a közvéleményt uraló politikai korrektséget.
Ebben semmi sem fogja megakadályozni Trumpot.A szenátus, a kongresszus jobboldali többségű.A legfelsőbb bíróság is jobboldaliakból fog állni.
És nem cuckservative jobboldaliakból.
Szerintem a két jelölt közül a lehető legrosszabbat választotta meg az amerikai nép többsége.Erre előbb utóbb ráfognak jönni majd többen.(Aztán lehet 4 év múlva Trump megy a levesbe és leváltják őt szépen.)
Azért ne reménykedjetek abban,hogy Trump az összes ígéretét beváltja-be tudja váltani,de ha mégis,akkor megnézhetik magukat az amerikaiak és Európa is...
"Nagyjából,mindenhogyan."
De mondj mar egy peldat! A feher heteroszexualis ferfiakat homoszexualis kapcsolatba kenyszeritettek? Kotelezo volt nekik rozsaszin tangaban vonulni a Pride-on? Vagy 50 centet kellett nekik hallagtni kopphangeron?
Vagy megis micsoda?
Ossze-vissza beszelsz bakker.
Fehér heteroszexuális jobboldaliakat írtam, nem férfiakat.
Elsősorban az illegális bevándorlók felkarolása.Ez a Demokraták új dilije.
Aztán homoszexuális propagandák eltúlzása.Például megbüntettek egy cukrászt, aki nem akart ilyen "esküvőre" tortát sütni, mert ő keresztény.
Ja, meg a legújabb dilikről a gender hülyeségekről ne is beszéljünk.
Ilyenekkel alázták a jobboldali fehérembereket.
De, most fordulhat a kocka.
"Elsősorban az illegális bevándorlók felkarolása."
Nehany marginalis jogvedo szervezeten kivul SENKI sem karolta fel az illegalis bevandorlokat, plane nem a jobboldali feher ferfiak.
"Például megbüntettek egy cukrászt, aki nem akart ilyen "esküvőre" tortát sütni, mert ő keresztény. "
Forras?
" a gender hülyeségekről ne is beszéljünk. "
eletemben nem talalkoztam meg "gender hulyesegekkel" maximum elmeleti fejtegetesekben. Vagy legujabban a hetero feher jobboldali ferfiaknak a noi veceben kellett a dolgukat vegezni?
Annyi hulyeseget birtok osszehordani hogy az mar faj.
"Nem támogatsz egy mániákus őrültet, akkor biztosan támogatod x rossz dolgot"
Logika.. Egy szóval nem mondtam hogy én annyira támogatnám Trumpot. De még be se iktatták már elkönyvelitek Amerika eddigi legrosszabb elnökének. Amely elnökök meg háborúkat robbantottaki világszerte sokszor ok nélkül azokkal minden rendben van , szent emberek.
Nekem már az kiverte a biztosítékot,hogy Trump azt mondta,hogy elsők között eltörli a gazdagok különadóját,amit Obama vezetett be...meg hogy pl több lóvét kell majd befizetni a NATO-ba.(Mindenkinek országonként.)
(Én igazából abban bízok,hogy jó tanácsadói lesznek,akik tudnak majd normális javaslatokat adni neki.)
Ja hogy 888?
Nincs tobb kerdesem. Nem csodalkozom hogy hulye vagy, ha ilyen oldalakat olvasol es el is hiszed ami oda van irva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!