Ki örül annak, hogy Donald Trump nyert?
Figyelt kérdés
És miért?(a liberális sajtó szinte egyöntetűen gyűlöli Trumpot,ezt inkább hagyjuk ki ebből :))) )2016. nov. 10. 19:41
11/27 anonim válasza:
Nekem tetszik hogy ördögként van beállítva . Mintha az elődei szentek lettek volna. Mikor már a fél világgal háborúztak. Okkal ok nélül sokszor csak az olajért.
12/27 anonim válasza:
Te, az amerikaiak választották meg! Ott, a tengeren túlon! Maguknak.
Hogy a gyakorin jó ötletnek tartják, vagy sem, szerinted mennyire számít?
13/27 anonim válasza:
Én nagyon örülök, végig mellette voltam, már akkor láttam benne, hogy nem vicc, amikor a másik oldal még komolytalannak, röhejesnek állította be. Aztán hogy pofára estek, hogy nem jött be, se ez, se a lejárató dumájuk. :) Szerintem jó politikus lesz. Csak ebbe is bele kell tanulnia, de vitáról vitára látszott, hogy könnyen megy neki. Egyáltalán nem hülye ember, és nem is őrült.
14/27 anonim válasza:
Én xarok az amerikai választásokra. Ráadásul, két ilyen jelölt közül és ilyen mocskos kampány után, nem tudom, hogy kit választottam volna, ha ott élnék. Na, jó éjszakát, holnap is munkanap lesz.
15/27 anonim válasza:
Én nem,mert le fogja szarni Európát, ami nekünk is nagyon rossz lesz.
16/27 fersk válasza:
De ja vu: Ronald Reagan (is lehet még)... :)
17/27 anonim válasza:
Amennyire Trump egy "idegengyűlölő, kisebbséggyűlölő, nőgyűlölő, szavahihetetlen, háborúpárti, rasszista futóbolond", Hillary Clinton ugyanannyira bevándorlóimádó, fehérgyűlölő, férfigyűlölő, hazudozó (mint minden politikus), háborúpárti, hagyományos család-ellenes és a jelenlegi elit zsebében lévő.
Amúgy Trump mitől háborúpárti? Azt mondta esélyesen otthagyják az amerikaiak Szíriát (kiszállnak a háborúból). A szír kormányellenes lázadók még sírtak is, hogy ő lett az elnök.
És így hogy Trump az elnök, sokkal kisebb az esélye egy USA-orosz háborúnak is, mintha Clinton lett volna az elnök.
18/27 anonim válasza:
a legutolsó válaszolóval nagyon egyetértek, És pont hogy inkább így lesz háború és clinton esetében nem lenne.
19/27 MolotovPunk válasza:
Háború az Usa és a ruszkik között? Ne röhögtess...A hidegháború 44 éve alatt nem küldtek atomot egymásra, miközben Ázsiában folyamatosan fegyverezték fel egymás ellenségeit. Most viszont egy olyan majom kezébe kerültek az atomkódok, aki zéró politikai és diplomáciai tapasztalattal bír, és tagadja a globális felmelegedést. (Emellett csődbe ment egy rakás vállalkozása és büszke rá, hogy nem fizetett adót.) Attól, hogy valaki nehéz körülmények között él, még nem kell szükségszerűen s_gg hülyének lennie, és észre kéne vennie, hogy demagóg szólamokkal próbálják hülyére venni. Lehet, hogy Hillary korrupt és a demokraták - a republikánusokhoz hasonlóan - szinte semmit sem tettek a déli tanyasiakért, de ettől még észre kellene venniük, hogy épp egy hazudozó próbálja hülyére venni őket. (Ezt nem lehet azzal megmagyarázni, hogy a tele lett a tökük a demokraták civakodásaival.) Trump szavazók jelentős része viszont ,mivel nagyrészt tanulatlan és egyszerű,mint egy bot lesz_rják az észérveket, bőven elég az érzelmeikre hatni.Ezért tudott elnök lenni ez az ember.Persze ott van azért a remény ha lesz esze a többségnek és Trump tényleg nagyon rosszul fog kormányozni,akkor 4 év múlva szépen leváltják őt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!