Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jobb, hogy Trump lett, vagy nem?

Jobb, hogy Trump lett, vagy nem?

Figyelt kérdés
Félre ne értsetek, egyiket se szerettem volna, de van-e rá esély, hogy talán nem lesz nagyon nagy baj, vagy háború??!!!

2016. nov. 10. 16:30
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Majd kiderül. Én mondjuk nem sok jót remélek tőle.
2016. nov. 10. 16:31
 2/10 anonim ***** válasza:
13%

Szerintem jobb.

Mellesleg Clintonnét jobban izgatta a rakéták fénye, meg a puskapor.

2016. nov. 10. 16:34
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudjuk, és pont ettől veszélyes Trump. Simán lehet hogy jobb lesz, bár a nyilatkozatai nem sok jót sejtetnek.
2016. nov. 10. 16:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Amerikai ismerőseim szerint nem. Nem véletlenül kapott a választóktól több szavazatot Clinton. Csak az elektorok szavazat miatt lett a győztes.
2016. nov. 10. 17:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Majd kiderül.
2016. nov. 10. 19:48
 6/10 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem, bár nem lehet tudni... két amerikai ismerősünk van mint kettő MÁST mond....

Trumpnak remélem lesz annyi essze hogy ne tegye tönkre amerikát és a világ többi részét.

Trump: oroszok pénzelik, őt valószinüleg irányítják hátulról, csak amerikára fog figyelni lefogja sz@rni európát, és jöhetnek az oroszok

Clinton: soros és társai pénzelik (ő mondta) és őt valószinüleg irányítják hátulról+ imádja ha ráfigyelnek (kezdene sok háború)

remélem nem döntöttek rosszul az Amerikaiak :(

2016. nov. 10. 20:48
 7/10 anonim ***** válasza:

*sok háborút kezdene

bocs elirtam

2016. nov. 10. 20:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Engem sem érdekelt különösebben, hogy melyik nyer, mert egyik sem "tetszett", az meg végképp nem, amit a kampányban műveltek. Arra persze, van esély, hogy nem lesz "nagy baj" vele, legalábbis győzelme után adott első nyilatkozatában, már-már normálisnak tűnt. Persze érthető, mostantól nem beszélhet "össze- vissza", hiszen minden szava hatással lehet a tőzsdére, a dollár árfolyamára, stb., stb.
2016. nov. 10. 22:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát én most eléggé aggódok. Egyikük se jó, a legjobb lenne, ha valaki más lenne elnök. Mindegy. Azt hiszem, egyik rosszabb mint a másik!
2016. nov. 11. 20:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Jobb hát.

Clintonné egy törtető p icsa.

2016. nov. 14. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!