Mi a véleményetek erről ( Trump )?
A szöveg:
-rasszizmust "használtak" erejük növeléséhez
-tömeges deportálásokat javasol ( azt hiszem ez a "proposes", de nyugodtan javítsatok ki ha nem )
-újra naggyá teszi Németországot / az USA-t
-zsidó / muszlim ellenes
-a zsidókat / a bevándorlókat teszi felelőssé Németország / az USA problémáiért
-a zsidóknak / a muszkimoknak különleges azonosítót kell(ene) viselnie
Mi a véleményetek az összehasonlításról? Van valóságalapja?
Ui.: A honlap meglehetősen rasszista és durva, megtekintés csak saját felelősségre.
Miért lesz egyből rasszista az, aki muszlim ellenes?? Miért baj az, ha valaki védi az országát az oda nem való emeberktől? Amerikában nincs helye a muszlimoknak, ugyan ez vonatkozik Európára is.
Jó gondolat Trump-tól, hogy kirakja a muszlimok szűrét Amerikából, ugyan ezt kéne csinálni a töketlen, világtalan európai vezetőknek is, illetve be se kéne engedni őket, mert nem ide valóak.
Bocsánat az offért De pont attól lesz valaki rasszisra hoga pl gyűlöli a fekete bőrűeket, vagy a muszlimokat. Ugyanúgy rasszista csak vallási alapon. "A valláshoz születni kell" ez egy mondás és szeintem nagyon igaz. Te itt születtél a keresztény övezetben, ahogy én is de mivel a családom ateista én is az vagyok. Ha a te családod zsidó akkor te is az vagy. Ha Indiában születtél volna hindu vagy buddhista lennél. Tehet róla az aki muszlimnak születik? NEM! És attól még hogy van Iszlám Állam nevű szervezet nem lesz egyből minden muszlim terrorista Sőt a muszlimok 0,001 százaléka hozzávetőlegesen terrorista. Ha te tegyük fel egy panelban laksz és egy másik ember aki ott lakik tegyük fel bankrabló, akkor te is az leszel mert ugyanabban a panelban laksz??? "Amerikában nincs helye a muszlimoknak, ugyan ez vonatkozik Európára is". Ez pedig (szerintem) vérbeli rasszizmus. Ennyi erővel az arab országokban nincs helye a fehéreknek! De az arab országoknak hatalmas a vendégszeretete és mindenki a jót látja meg mindenben. (Egyiptomban voltunk elmentünk Luxorba és egy 5 éves kislány ékszereket árult csontsoványan remegő lábbal. Én akkor 12 évesen megláttam őt odamentem hozzá és odaadtam neki a szendvicseimet, és az aprót ami a zsebemben maradt. Ennél nagyobb örömöt én azóta sem láttam senki arcán. Mondta hogy Thank you csak ezt az egy szót tudta anagolul és odaadta az egyik nyakláncot, amit ő készített, majd nagy mosallyal hazafutott.) A legtöbb arab országban bizony mélyszegénység van. De pl Dubaiban is örömmel fogad téged a hotelben a muszlim recepciós, mosolyog rád viccelődik veled, a kedvedben jár. Nincsenek rólad előítéletei. Ellenben ha egy muszlim tér be egy európai szállodába messze nem ez a fogadtatás várja.
Egyébként pedig bűn ha valaki nem akar háborús területen élni? '56-ban rengeteg magyar hagyta el az országot illegálisan az nem számít??? De őket befogadták, de mi ezt nem akarjuk megtenni másokkal?? Szerintem mindenkinek helye van a világban. Azt nem mondom hogy minden ember jó ember, igenis vannak rosszak, de a többség jót akar!
12:
Az rasszista aki gyűlöli a fehéreket? Aki gyűlöli a férfiakat (jó tudom, az a szexizmus)? Aki gyűlöli a keresztényeket? Aki gyűlöli a heterókat (heterofóbia)?
Vagy amikor azzal a szöveggel vernek meg valakit, hogy "Hajjá meg büdös magyar!"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!